Es senyalitzen tres noves parades d'autobusos urbans al voltant de l'Hospital de Granollers per millorar-ne l'accessibilitat

Aquesta reubicació és fruit d'una de les propostes més votades dins dels pressupostos participatius

02 d'Abril 2019
+
Hi haurà més parades al voltant de l'Hospital per als autobusos urbans de Granollers i conurbació
Aquest dijous es portaran a terme els treballs per multiplicar la única parada dels autobusos urbans que hi havia fins ara al voltant de l'Hospital de Granollers. Amb l’objectiu de millorar-ne l’accessibilitat, s'afegiran dues parades entre les dues rotondes del carrer Francesc Ribas, una de la L1, de pujada, i l’altra de la L3 de baixada, un punt que té menys desnivell. Així les noves parades són al c. Francesc Ribas (sentit est): L3 sentit plaça Europa; al c. Francesc Ribas (sentit oest): L1 sentit Can Gili; i al c. Bertran de Seva: L22 sentit estació de França i L6 sentit Can Bassa; a més de mantenir-se la parada actual, la L6 sentit les Franqueses i L21 Can Bassa. 
 
Aquesta opció s'ha escollit després d'analitzar diverses propostes de millora de l'accessibilitat que no afectessin al servei pel que fa a la puntualitat i temps de recorregut. Així mateix, aquest canvi suposarà una millora en el recorregut de les línies, ja que s'evita que els autobusos hagin de fer la volta sencera a la rotonda de l'Hospital. A més es senyalitzaran les parades al terra amb pintura de colors i es col·locarà un cartell informatiu just a la sortida de l'Hospital. 
 
Aquest mateix tipus de senyalització es preveu col·locar a d'altres intercanviadors modals de la xarxa de TransGran. En concret, a l'estació de Granollers Centre, al carrer Indústria- CAP de Canovelles; i a la pl. Espanya - Estació Granollers Nord-les Franqueses.