Es presenta a Tàrrega un espectacle creat en residència a Roca Umbert Fàbrica de les Arts

L'artista granollerina d'origen libanès Patricia Habchy estrena l'obra "The Meeting Point" a FiraTàrrega, que se celebra entre el 7 al 10 de setembre

06 de Setembre 2017
+
"The Meeting Point" es presenta a FiraTàrrega, la fira de teatre al carrer que comença demà.
L'espectacle és una coproducció de FiraTàrrega, El Graner i Fundació Catalunya La Pedrera, i ha rebut el suport de Roca Umbert Fàbrica de les Arts i del Centre Cívic Barceloneta.
 
The Meeting Point és una coreografia poètica i còmica, composta de gestos i situacions quotidianes, en què un home i una dona es troben en una plaça pública per ballar. L'home és cec i la dona, despistada. Una acordionista els dona el temps, explora i improvisa, acompanyant la trobada, a la recerca dels ritmes i les musicalitats que els cossos demanen. Entès com un poema amb pinzellades surrealistes, posa a prova la resolució i dissolució de les dificultats que es generen en aquesta cita galant de parella. Amb imprudència i subtilesa, es mouen en totes  direccions per desmuntar estereotips i poder-se trobar. L'espectacle s'adreça a públic vident i invident, i cerca jocs i correspondències noves entre la informació visual, i la textual i sonora.
 
Patricia Habchy ja havia participat com a actriu i dramaturga a Benvinguts a casa, obra presentada fa dos anys a Roca Umbert amb l'artista visual Vicenç Viaplana Ventura. Ha format part com a dramaturga, pallassa i actriu de diferents produccions de teatre i circ.