Els problemes de conducta a l'adolescència, a la conferència inaugural de l'Aula de la Salut

Els psicòlegs Josep Matalí, Jordi Bernabeu i Daniel Cruz participen a la xerrada que es farà dimecres, 5 d'octubre

30 de Setembre 2016
+
Dimecres que ve, 5 d'octubre, s'enceta la 14a edició de l’Aula de la Salut. Serà amb la conferència inaugural titulada "Els problemes de conducta a l’adolescència, símptoma o trastorn?", amb els psicòlegs Josep Matalí (Hospital de Sant Joan de Déu), Jordi Bernabeu (servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Granollers) i Daniel Cruz com a moderador, a la sala d'actes del Museu de Ciències Naturals, a les 6 de la tarda. 
 
El programa de l’Aula de la Salut, pensat per difondre els hàbits saludables, els serveis sanitaris i els seus professionals, continuarà amb quatre xerrades més que es faran al llarg del curs. Enguany, les sessions es faran cada dos mesos i seran de tipus temàtic, en aquest cas, al voltant de l'adolescència. 
 
"Tecnologia i adolescència",  a càrrec dels psicòlegs de l'Ajuntament de Granollers Isidre Plaza  i Laia Porta (16 de novembre, Biblioteca Roca Umbert)
"Els trastorns alimentaris: hi ha manera de poder-los prevenir?", amb la psicòloga del CEMAV Sònia Pitarch (18 de gener, Museu de Ciències Naturals)
"Eines per comprendre l’adolescència", a càrrec de la psicòloga del CSMIJ (Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil) de Granollers  Núria López (15 de març, Biblioteca Roca Umbert ) 
"I tu, en quin moment et vas adonar que eres hetero?", amb l'antropòloga Isabel Ferràndiz i la historiadora Laura Martin, ambdues, formadores en gènere (17 de maig, Museu de Ciències Naturals) .
 
Les sessions són d'entrada lliure i es faran a les 6 de tarda.
 
L'Aula de la Salut és una iniciativa conjunta impulsada per l'Ajuntament de Granollers, l'Hospital de Granollers i l'Institut Català de la Salut.