Els patrocinadors i col·laboradors aporten 77.500 euros a la Festa Major

La trobada de patrocinadors ha comptat amb la participació dels Gegants Vells i dels Amics dels Gegants i Capgrossos de Granollers

24 de Juliol 2018
+
Foto de les empreses patrocinadores amb les autoritats, Blancs i Blaus, els Gegants Vells de Granollers, l’Esteve i la Plàcida i els Amics dels Gegants i Capgrossos de Granollers (Foto: Toni Torrillas)

La sala l’Aplegador de Roca Umbert Fàbrica de les Arts ha estat aquest dilluns, un any més, l’espai escollit per a la trobada amb els patrocinadors de la Festa Major. Aquesta edició 2018, que se celebrarà del 25 d’agost al 2 de setembre, compta amb la participació de 40 patrocinadors i col·laboradors. També hi ha un centenar de comerços que s’afegeixen al Recapte, aportant 60 €, i convertint-se en punts d’Informació de la festa. Els establiments sortegen una panera, la persona que la guanyi es donarà a conèixer durant el Concurs de Rajolers. Entre tots fan una aportació total de 77.500 euros a la festa, una aportació econòmica imprescindible i que la Comissió de Festa Major agraeix amb aquesta trobada. 

Així, després del passi de l’anunci de la Festa Major de Blancs i Blaus fet per Vallès Oriental Televisió, que també col·labora amb la festa, la regidora de Cultura, Mireia López, ha volgut donar les gràcies a totes les persones que fan possible aquest projecte de ciutat. La regidora ha dit que «la Festa Major tindrà més de 200 activitats gràcies a l’esforç de la força blanca, la força blava i dels patrocinadors que estimen la festa i la ciutat».

L’alcalde Josep Mayoral ha dit que aquest és un acte d’agraïment però també d’identitat i d’optimisme. L’alcalde ha afirmat que «la ciutat és suma, és esforç col·lectiu. Les aportacions de tothom fan possible la ciutat que volem i la Festa Major n’és un clar exemple». Mayoral ha afegit que «el que fem aquí no és fa enlloc més. La Festa Major de Granollers és única i irrepetible, amb ànima i sorgida de la gent».

Reconeixement als patrocinadors

L’acte ha servit per entregar als patrocinadors la litografia que serà l’obsequi institucional de la Festa Major 2018. És una obra de l’artista Teresa Seguí que ha volgut mostrar la seva visió de la festa amb aquesta peça que, tal com ha explicat, té l’objectiu de commoure.

La trobada ha acabat amb l’estrena del vídeo de la Festa Major, fet pel realitzador granollerí Toni Tarifa, i la ja tradicional foto de les empreses patrocinadores amb les autoritats i Blancs i Blaus. En aquesta ocasió, però, també n’han estat protagonistes els Gegants Vells de Granollers, l’Esteve i la Plàcida, que enguany fan 50 anys i també els Amics dels Gegants i Capgrossos de Granollers, l’entitat que els fa ballar des de fa 20 anys. A més, s’hi suma un tercer aniversari, el del Ball de Giravoltes que fa 30 anys. Per tot plegat, s’ha convidat als assistents a participar en aquest ball i a ajudar a posar els mocadors blanc i blau als gegants.