Els Pastorets arriben renovats per narrar el Nadal a Granollers

L'obra comptarà amb la direcció de Daniela De Vecchi i la dramatúrgia d’Albert Pijuan

21 de Desembre 2018
+

Els Amics dels Pastorets representaran el conte més nadalenc els dies 26, 29 i 30 de desembre, a les 19 h, al Teatre Auditori. Després de 15 anys de representació, l’entitat ha fet ara una revisió del text de Josep M. Folch i Torres per donar més dinamisme, frescor i atreviment a les aventures d’en Lluquet i en Rovelló. 

L’obra conservarà l’estructura original però el seu contingut i la seva expressió seran completament noves. L’objectiu dels Amics dels Pastorets és convertir-se en els nous relators del Nadal a la ciutat, apropant l’obra a la ciutadania. Així, tradició i modernitat es donaran la mà en aquesta nova versió del clàssic que introdueix la realitat virtual i convida al públic a decidir qui és el veritable protagonista de la història. En aquesta etapa encetada, destaca la nova direcció a càrrec de Daniela De Vecchi així com la dramatúrgia d’Albert Pijuan. 

L’aposta per una nova manera de fer teatre, tornarà acostar-se als espectadors en diferents espais de la ciutat. Els dies 3 i 4 de gener es podrà gaudir de quatre instal·lacions de microteatre al campament reial del patge Gregori a la Roca Umbert. Fàbrica de les Arts.