El "youtuber" Francesc Boix i l'experta en alimentació saludable Àstrid Barqué, a les xerrades del Gra

L'activitat també es podrà seguir en directe per les xarxes socials

12 de Febrer 2019
+
Francesc Boix explicarà la seva experiència com a "youtuber" amb milers de seguidors

De febrer a juny, l'Oficina Jove del Gra  proposa el programa Informa't i connecta't de xerrades per a joves sobre diferents temàtiques al voltant del món laboral, l'associacionisme, la formació, el lleure, la mobilitat, la solidaritat i la cooperació internacional.

En la primera xerrada de l'any el granollerí Francesc Boix, youtuber i estudiant de màrqueting digital, parlarà de la seva experiència com a realitzador de vídeos sobre la seva passió, el món de l'skateboard, que l'ha portat a tenir milers de seguidors a les xarxes socials. El jove compartirà les dificultats, la feina i l'enginy que hi ha darrere les imatges que mostra al seu canal de YouTube (dimecres 13 de febrer, 19 h). 

La segona xerrada la farà Astrid Barqué, especialitzada en cuina naturista i llicenciada en ciències de l'esport, que parlarà sobre l'alimentació esportiva i donarà consells sobre com menjar adequadament i de manera saludable per rendir més abans, durant i després de la pràctica esportiva (dimecres 20 de febrer, 19 h). 

Aquest any, com a novetat, totes les xerrades es podran seguir de manera simultània per les xarxes socials YouTube i Instagram. Després, s'editarà un vídeo resum que es penjarà al canal de  YouTube del Gra. En les properes xerrades, s' abordaran la temàtica LGTBI, les beques d'AGAUR, el món laboral, el voluntariat, la mobilitat internacional i l'habitatge alternatiu. Totes són gratuïtes i es faran al Gra (pl. de l'Església, 8).