El terrat de la Biblioteca de Can Pedrals, de nou escenari del cicle Lletra Estesa

Per tercer any consecutiu es faran tres activitats on les lletres conviuen amb les arts escèniques i la música en viu

20 de Maig 2019
+
Imatge del cicle Lletra Estesa

La Biblioteca de Can Pedrals proposa per tercera vegada Lletra Estesa, cicle de lletres i arts, amb tres activitats que es faran al terrat de l’equipament durant el mes de juny. La iniciativa té com a objectiu oferir una programació cultural singular i de qualitat, un cicle on les lletres conviuen amb les arts escèniques i la música en viu.

En aquesta ocasió, les propostes es faran els divendres 7, 14 i 21 de juny a les 20 h. El primer espectacle, el dia 7 de juny, serà una lectura dramatitzada amb música en directe de relats de Manuel Baixauli que oferirà la companyia Cos de Lletra. En la segona cita del cicle, el 14 de juny, Òscar Intente ens presentarà un recull de poemes de poetes catalans amb reflexions sobre el seu país. I, per últim, el 21 de juny Joan Reig i Joan-Pau Chaves posaran veu i piano a una revisió de temes històrics de la cançó catalana. 

Totes les activitats d’aquest cicle són gratuïtes però cal fer inscripció prèvia a www.granollers.cat/inscripcionsbiblioteques 

Tres propostes per tres divendres

Espiral. Contes de Manuel Baixauli
Amb Salva Artesero i Ruth Vilar (veu) i música de Manuel Sánchez Riera. Un espectacle de Cos de Lletra.
Divendres 7 de juny a les 20 h
Lectura dramatitzada amb música en directe d'una selecció de relats d'Espiral, primer llibre de l'aclamat autor de L'home manuscrit i La cinquena planta. Proses poètiques? Contes fantàstics? L'imaginari oníric, filosòfic i humorístic de Manuel Baixauli.
Obertura d’inscripcions: dijous 23 de maig, a les 9.30 h

Hem escollit. Vinguts del que fórem, restem el que som
Amb Òscar Intente.
Divendres 14 de juny a les 20 h
Recull de poemes amb reflexions dels nostres poetes sobre el seu país. Un espectacle on la paraula és l’única protagonista. El poder de la paraula nua, les veus de diferents poetes al llarg de diferents èpoques: Verdaguer, Espriu, Sagarra, Pere Quart i molts d’altres .Es tracta d’una interpretació viscuda on els temes ens arriben d’una manera absolutament teatral, amb solemnitat, amb humor, amb ironia... Un exercici de virtuosisme al servei de la poesia.
Obertura d’inscripcions: dijous 30 de maig, a les 9.30 h

Concert de Refugi, una revisió de la cançó catalana
Amb Joan Reig (veu) i Joan-Pau Chaves (piano).
Divendres 21 de juny a les 20 h
És una proposta artística i divulgativa basada en una selecció i revisió de temes històrics de la cançó catalana.
Obertura d’inscripcions: dijous 6 de juny, a les 9.30 h