El projecte Alesplaces! busca jocs tradicionals d’arreu del món

Alesplaces! proposa activitats a la plaça Joan Oliver de Can Bassa durant el mes de juny

21 de Maig 2019
+
Alesplaces! proposa activitats a la plaça Joan Oliver de Can Bassa durant el mes de juny

Aquest juny torna la programació "Alesplaces!" d'accions socioculturals a l'espai públic, un programa municipal transversal en què participen entitats de lleure, centres oberts, col·lectius de joves, centres educatius, i agents educatius, socials i culturals, amb l'objectiu d'enfortir els vincles entre la ciutadania i les entitats locals, i de promoure les places com a espai de relació i cultura. En aquesta ocasió la programació inclou 5 propostes dividides en diversos dies que s’allargaran fins al 17 de juny i que es faran totes a la plaça Joan Oliver del barri de Can Bassa. Són activitats gratuïtes i obertes a tothom. 

Una de les propostes d’enguany, però, demana la participació prèvia de la ciutadania. Els nens i nenes de l'espai Kanalla del Centre Cívic Can Bassa estan fent una recollida de jocs tradicionals d'arreu del món, amb l'objectiu d'organitzar una tarda de jocs el dimarts 11 de juny de 17.30 a 19.30 h. S’han plantejat com a repte recollir un mínim de 77 jocs per conèixer tradicions i maneres de viure de diferents persones i cultures. Busquen jocs per fer a l’aire lliure amb més de dos participats. Les propostes es poden fer arribar amb aquesta butlleta fins al dijous 30 de maig al l’adreça alesplacesgranollers@gmail.com

5 propostes a la plaça de Joan Oliver

Aquesta edició d’Alesplaces! Inclou 5 activitats dividides en diverses dates. El dimecres 5 de juny de 16.30 a 19 h es farà l’activitat Posa’t en òrbita amb activitats i experiments sobre el sistema solar preparades per alumnes de 1r d’ESO de Escola Municipal del Treball, institut Marta Estrada, institut Celestí Bellera i institut Carles Vallbona.

El dimarts 11 de juny de 17.30 a 19.30 h els nens i nenes de l’espai Kanalla del Centre Cívic Can Bassa ens proposen fer La volta al món en 77 jocs!.

El dilluns 10 de juny i el dimecres 12 de juny de 17 a 19.30 h la proposta és Enrampa't sobre rodes!, sessions de pràctica lliure de trucs i salts amb l'scooter o l'skate fent servir les rampes i rails que s'hauran construït les tardes de 10 i 17 de maig. 

El dijous 13 de juny de 17.30 a 19.30 h l'activitat La plaça a escena! convertià la plaça de Joan Oliver en un escenari i convida a les famílies a ser protagonistes d'un espectacle amb activitats d'equilibris, malabars, contes, disfresses… 

La darrera activitat serà la Benvinguda a la Granota de Can Bassa! el dilluns 17 de juny a partir de les 17 h.  La històrica granota de Can Bassa torna al barri i per celebrar-ho es convertirà la Plaça Joan Oliver en una bassa plena d’aigua: jocs d’aigua, manualitats i altres activitats d’aigua.

Més informació: http://wp.granollers.cat/alesplaces