El Museu de Ciències Naturals acull la XIII Mostra de Bonsai Nishikiten

L'exposició s'allargarà per espai de tot el cap de setmana vinent i inclou activitats complementàries com un mercat d'intercanvi i venda de bonsais, exposició de dibuixos, taller infantil i taller de raku

30 de Octubre 2017
+
Cartell de la 13a mostra de Bonsai
El Museu de Ciències Naturals de Granollers (c. Palaudàries,102) acull els dies 4 i 5 de novembre la XIII Mostra de Bonsai Nishikiten, produïda per l'associació Art del Bonsai, de les Franqueses del Vallès, i el mateix museu. La mostra  és "una de les més prestigioses de l'Estat" i hi participen una selecció dels millors exemplars. La Nishikiten (colors de la tardor, en japonès) mostra els bonsais en un període de l'any en què els arbres "tenen una coloració esplendorosa i alguns d'ells fructifiquen"· 
 
La inauguració serà divendres, 3 de novembre, a les 8 del vespre, amb la presència de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral; la regidora de Cultura, Mireia López; l’alcalde de les Franqueses del Vallès, Francesc Colomer;  i el president d’Art del Bonsai, Manel Luque Tagua.
 
L'exposició, que és d'entrada lliure, es podrà visitar durant el cap de setmana, dissabte al  matí i a la tarda (de 10 a 14 h i de 16 a 20 h) i diumenge al matí (de 10 a 14 h), i tindrà activitats complementàries: un mercat d'intercanvi i venda de bonsais i complements, una exposició de dibuixos de Rubén Roig i exposició d'ikebanes (art floral japonès) a càrrec de l'Escola Wabi-Sabi. 
 
A més, es farà una demostració de modelatge amb Gabriel Romero i Jordi Úgena  i un taller infantil de bonsai, visites guiades gratuïtes, tallers d'ikebana, taller de raku (tècnica tradicional oriental d'elaboració de ceràmica)  amb el ceramista Carles Vives i un sopar de germanor. Diumenge, hi haurà una assemblea de l'Associació Catalana de Bonsai. 
 
Més informació i inscripcions a les activitats: http://www.artdelbonsai.org- info@artdelbonsai.org