El Juvenil A del Club Balonmano Granollers, nou campió d'Espanya, rebut a l'Ajuntament

Aquest equip va aconseguir el mateix títol en categoria infantil i cadet

16 de Maig 2017
+
Els nous campions d'Espanya, a l'escala de l'Ajuntament, amb el president del BMG, Josep Pujadas, l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral i el regidor d'Esports i padrí de l'equip, Álvaro Ferrer, entre d'altres
L'equip juvenil A del Club Balonmano Granollers va ser rebut ahir a l'Ajuntament després que es va proclamar campió d'Espanya en vèncer a la final l'Alcobendas per un gol de diferència (26-25). Aquest equip està format per una generació que ja es va proclamar campió d'Espanya en categories infantil i cadet. Per tant, han assolit un triplet històric.

La fase final d'aquest campionat va ser impecable: 5 victòries en 5 partits. Primer es va imposar al Llevant (19:33), el Còrdova (30:25) i el Carabanchel (25:24) a la fase de lligueta, i, posteriorment, va eliminar el Barça a la semifinal (23:26). L'equip entrenat per Bernat Barbany afegeix aquest Campionat d'Espanya (el 13è. a la categoria per al BMG) al Campionat de Catalunya que va guanyar ara fa unes setmanes a Agramunt.