El Gra presenta la nova programació escènica de DDIA

Les propostes s’elaboren amb la participació dels joves i entitats juvenils

13 de Febrer 2019
+
L'entrada als espectacles és gratuïta

DDIA, el programa que engloba les activitats escèniques obertes i de tarda del Gra, arriba amb una nova programació. Les activitats sorgeixen de les propostes dels propis joves i les entitats juvenils o bé des del mateix Servei de Joventut. Aquestes activitats són d'accés gratuït per a tothom.  

Per aquest trimestre el Gra té dues propostes diferents: els Concerts de Lluna Plena i l'Escenari Obert. 

Els Concerts de Lluna Plena ofereixen una programació musical amb grups de Granollers i comarca cada dissabte de lluna plena. Les sessions estan organitzades per l’ASGRAM, l’Associació Granollerina de Músics. En aquesta edició es celebraran dos concerts que tindran lloc el dissabte 23 de febrer, a les 20.30 h, i dissabte 27 d’abril, a les 20 h, al Gra. 

El dissabte 23 de febrer, de 20.30 a 21.30 h, actuarà el Jesse & James, un grup nascut a Granollers l’any 2010. Després d’anys fent country i pop, i amb algun canvi en les seves files, el seu repertori actual està marcat pel rock i l’indie. Més d’un centenar de temes han passat per les seves mans arreu de Catalunya: Franz Ferdinand, Strokes, Red Hot Chili Peppers, Stevie Wonder, Frank Zappa, Pulp, Blur, The Black Keys... Jesse & James està format per Miquel Fernández a la guitarra i veu principal, Alberto Rocha a la guitarra solista i veus, Gerard Porta al teclat i veus, Crisant Palau a la bateria i Quico Gil al baix.

Podeu consultar la programació a facebook.com/asgramentitat

A l'Escenari Obert es podrà veure un espectacle el divendres 22 de març, a les 20 h, al Gra. L'escenari del Gra obre les portes a tots els joves de la comarca que, sols o en grup, vulguin mostrar les seves creacions, obres i habilitats. Els joves que vulguin fer arribar les seves propostes al Gra poden dirigir-s'hi presencialment o a través d'un correu electrònic a tensunaidea@grajove.cat.