El carrer de València, tallat al trànsit durant tres dies la setmana vinent

A causa de les obres de reurbanització de la cruïlla dels carrers de Corró i València

08 de Juny 2016
+
La setmana del 13 de juny s'actuarà sobre la cruïlla entre els carrer de Corró i de València
Els propers dilluns 13, dimarts 14 i dimecres 15 de juny, el carrer València romandrà tallat al trànsit a causa de la reurbanització de la cruïlla dels carrers de Corró i València. Els veïns d'aquest tram han estat informats de com accedir i sortir dels seus guals. 
Aquests treballs formen part de les obres del carrer de Corró, entre Torras i Bages i València, que s'està adequant a un mateix nivell perquè sigui més accessible i còmode per als vianants. 
 
L’objectiu és que aquest tram del carrer de Corró, de 250 metres lineals, sigui més accessible i còmode per als vianants, per la qual cosa el vial estarà format per un carril asfaltat de 2,60 m d'amplada i una zona de vorera pavimentada amb llambordes de formigó de diferents colors i amplada variable, tot a un mateix nivell.  
 
En el carril central asfaltat, es col·loca una rigola al centre, amb nous embornals, per a la recollida d’aigües superficials. També s’aprofita l’actuació, que té una superfície de 1.485 m2, per renovar serveis com el clavegueram, el tub d’aigua potable i es soterren les línies elèctriques i telefòniques aèries. També es renova l’enllumenat i s’hi posaran leds, que consumeixen menys. A més, es fa la instal·lació per on passaran els serveis de telecomunicacions.
 
La previsió és acabar l'actuació la primera setmana de juliol.