El cadet A del BMG, que s'ha proclamat campió d'Espanya, rebut a l'Ajuntament

Aquest mateix equip també va guanyar el títol de campió de Catalunya fa uns dies

07 de Juny 2017
+
L'equip cadet del Balonmano Granollers, nou campió d'Espanya, rebut a l'Ajuntament. Foto: Xavier Solanas
L'equip del cadet A del Club Balonmano Granollers va ser rebut ahir al vespre a la Sala de Plens de l'Ajuntament després que aquest cap de setmana s'ha proclamat campió d'Espanya en vèncer a la final al BM la Roca a la seva pista per 21-40. En la fase final, l'equip entrenat per Sergi Escurriola, es va imposar en els cinc partits disputats: contra Auseva Maristas d'Astúries (52:18), Agustinos d'Alacant (36:31) i el BM La Roca (21:39), i després a la semifinal d'aquest dissabte contra els gallecs del Seis do Nadal (41:30). El Cadet A també s'havia proclamat Campió de Catalunya fa poques setmanes.

Val a dir que el Cadet femení ha quedat en tercera posició del Campionat d'Espanya, en guanyar a l'Elx per 39 a 25, en el partit per al tercer i quart lloc. L'equip de Xavi Vilella completa una gran temporada, en la qual s'ha proclamat Campió de Catalunya i ha obtingut la Minicopa de la Reina.