Dues xerrades informaran les famílies sobre el període de preinscripció i matrícula

Aquesta setmana comencen les jornades de portes obertes a les escoles, instituts i centres concertats

22 de Febrer 2019
+

L'Ajuntament de Granollers organitza dues xerrades informatives sobre el període de preinscripció i matrícula per al proper curs 2019/2020 adreçades a les famílies. La primera d’aquestes trobades serà el dilluns 25 de febrer a les 19 h al Cinema Edison (c. Joan Camps, 1) i se centrarà a les famílies que han de matricular un alumne als centres de secundària. Així l’acte anirà a càrrec dels directors i les directores dels instituts públics de la ciutat i, a més, l’educador i psicòleg Jordi Bernabeu oferirà la xerrada «Esdevenir adolescent en família, quan tot semblen riscos».

La segona cita serà el dijous 28 de febrer a les 18 h a la Sala d’actes del Museu de Ciències Naturals (c. Palaudàries, 102) i oferirà informació sobre la preinscripció i la matrícula als centres d’educació infantil i primària. L’acte anirà a càrrec de membres de la Comissió de Garanties d’Admissió de Granollers i inclourà la xerrada «Com acompanyar els infants i les famílies en l’adaptació escolar» que oferirà la psicòloga Meritxell Almirall.

Comencen les sessions informatives i les portes obertes a les escoles

Aquesta mateixa setmana comencen les sessions informatives i les jornades de portes obertes a les escoles, instituts i centres concertats de Granollers per al proper curs 2019/2020. Aquestes sessions i visites s’allargaran durant el mes de març. Podeu consultar el calendari en aquest enllaç.

Les famílies també tenen a la seva disposició la nova Guia de centres educatius i el vídeo «L’escola a Granollers»