Divendres es presenta la programació familiar de la Xarxa de Centres Cívics

Al primer DiverDivendres hi haurà jocs de fusta gegants, a partir de les 5 de la tarda, a la plaça de Maluquer i Salvador

09 de Febrer 2017
+
Cartell informatiu
DiverDivendres és la nova programació familiar de la Xarxa de Centres Cívics. Un divendres al mes hi haurà espectacles, concerts, tallers... adreçats als nens i nenes en diferents espais de la ciutat.  
 
La programació, que inclou diverses activitats mensuals fins al mes de juliol, es presentarà amb una tarda de jocs de fusta gegants per a tota la família. Després d'haver-se hagut d'ajornar pel mal temps dues vegades, finalment l'activitat serà el divendres 10 de febrer a les 17.00 h, a la Plaça de Maluquer i Salvador. 
 
El segon DiverDivendres serà el dia 17 de febrer al Centre Cívic Can Gili (17.30 h). Sota el títol DiverCuina, la cuinera Elena Matencio conduirà un taller de llaminadures naturals i saludables (per participar-hi, cal apuntar-se abans: 93 849 90 45).
 
A la sessió DiverPetits el divendres 17 de març (Centre Cívic Can Bassa, 17 h), l'animadora Maira Cortés farà cantar i jugar amb la música els més petits, de 3 a 6 anys (també cal fer inscripció prèvia, tel. 93 870 62 03).
 
El divendres 21 d'abril (pl. de Sant Miquel, 17 h), el protagonista serà Jamaikids, un grup que farà ballar i cantar a través d'un viatge per la música jamaicana.
 
A DiverCiència, l'equip del divulgador científic Dani Jiménez, del programa de televisió Dinàmiks,  proposarà tallers de química sorprenents (19 de maig, 17 h, Centre Cívic Nord).
 
Les talleristes Núria Güell i Anna Obón conduiran la sessió DiverCrea a la pl. de Joan Oliver (16 de juny, 17.30 h), per a tots els nens i nenes amb ganes de dibuixar, crear, construir...
 
El darrer DiverDivendres del curs serà una tarda lúdica en què els infants podran jugar amb bombolles de sabó gegants, canó de bombolles..., a la pl. Joan Oliver (21 de juliol, 18 h). 
 
Totes les activitats de la programació són gratuïtes.  Consulteu aquí tota la programació.