Diumenge, caminada per la salut mental

Es farà un recorregut de 8 km pels volts de Granollers, amb sortida i arribada al parc de Torras Villà

17 de Octubre 2017
+
La caminada per la salut mental sortirà del parc Torras Villà i acabarà amb una botifarrada i animació infantil
Diumenge,  22 d'octubre, es farà la Caminada per la Salut Mental, un recorregut familiar de 8 km al voltant de Granollers emmarcat en el programa que commemora el Dia Mundial de la Salut Mental, enguany sota el lema "Salut mental, a la comunitat i a la feina" .
 
La sortida serà a les 10 h al parc de Torras Villà. L'activitat acabarà amb una botifarrada, animació infantil i el lliurament  de premis del concurs de cartells convocat amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental i del disseny de la samarreta, que rebran els participants com a obsequi. Durant la passejada, s'instal·laran inflables al parc perquè els més petits puguin jugar. 
 
Les inscripcions poden fer-se al parc el mateix dia de la caminada o  abans, a les seus de les entitats organitzadores CSMA (Centre de Salut Mental d'Adults Benito Menni, c. de Josep M. de Sagarra, 47, Granollers), Fundació Lar (c. Mercè Rodoreda, 2 local - Llinars del Vallès) i Intress-Servei Prelaboral (Francesc Ribas, 24-26, Granollers). El preu és de 5 € i 2,50 € (menors de 12 anys). 
 
La Garriga també acollirà, el 29 d'octubre (9.30 h), una caminada popular per la salut mental, amb 5 km de recorregut que acabarà amb botifarrada i música en directe  (preu de l'esmorzar, 5 €).
 
Aquestes activitats s'emmarquen en la commemoració a diferents municipis de la comarca del Dia Mundial de la Salut Mental, celebrat el passat 10 d'octubre.