Dissabte, nova edició del Mercat de Vi i Formatge

El dissabte 9 de novembre Granollers acull, durant tot el dia, el Mercat de Vi i Formatge amb 4 D.O. catalanes

05 de Novembre 2019
+
Cartell del Mercat de vi i formatges

La plaça Perpinyà serà, l'escenari el dissabte 9 de novembre, d'una nova edició del Mercat de Vi i Formatge. Es tracta d’un mercat pensat per apropar els vins i formatges catalans de qualitat i d’elaboració artesana al seu públic final. A moltes parades trobem que són els mateixos elaboradors els qui posen a la venda els seus productes.

Enguany els protagonistes del Mercat seran els vins procedents de 4 D.O. diferents (Alella, Empordà, Terra Alta i Penedès). Aquests vins, juntament amb formatges elaborats amb llet de cabra, d’ovella, de vaca i fins i tot de búfala, completaran el binomi gastronòmic d’aquest mercat que ja s’està convertint en un clàssic a la capital del Vallès Oriental.

A partir de les 13 h serà “L’hora del Vermut”, el moment ideal perquè tothom que s’apropi al mercat pugui degustar un vermut i acompanyar-lo amb melmelades i tupins originals.

I a la tarda tindrà lloc un showcooking amb sopa de ceba amb formatge per damunt i botifarra al vi blanc que després es podrà degustar.