Dissabte, concerts simultanis del concurs [És] Música a tres places del centre

És la segona edició del concurs, organitzat pel Gra, ASGRAM i amb la col·laboració del Cub, espai d'assaig musical, i Rumb

25 d'Abril 2017
+
 Dissabte, 29 d'abril, a la tarda, se celebra de manera simultània a tres places cèntriques el concurs [És] Música, organitzat per segon any pel Gra amb el suport d'ASGRAM , l'Associació Granollerina de Músics, i amb la col·laboració del Cub, els bucs d'assaig musical de Roca Umbert, i Rumb, l'entitat que els gestiona.
 
El concurs, que parteix de l'antiga convocatòria I [És] Música en què participaven els instituts, pren un nou format i s'obre a la participació de grups de música de la comarca, que comencen o semiprofessionals, integrats per joves de 12 a 30 anys.  
 
Un total de 10 grups s'hi han presentat aquest any, majoritàriament de Granollers, i també n'hi ha de les Franqueses i Mollet del Vallès.  Les actuacions tindran lloc a les places Porxada, Església i Folch i Torres, a partir de les 17.30 h. 
 
Dues formacions, Aldarull i Firstmen, concursaran en la categoria  I[És]Música de 12 a 18 anys a la pl. Folch i Torres. Les altres vuit, ho faran en la categoria de 18 a 30 anys, distribuïdes així: Random, Inflexión, Krimson Piper i PerrØ, que actuaran a la pl. de la Porxada; i Yellow Street Corner, Acústiquem, Machine Ska Reggea Band i Psychotropic Swamp, a la pl. de l'Església. 
 
Després dels concursants, cap a les 21.30 h, actuarà al Gra el grup Magret de Paco, guanyador de la darrera edició d'[És] Música. Acabat el  concert, el jurat, format per professionals de la música, anunciarà el veredicte.
 
El premi per al grup guanyador en la categoria [És] Música és una actuació al festival Musik N Viu, que se celebra a final de juny i inicis de juliol al Parc Firal, a més d'un premi en metàl·lic de 1.000 € (subjectes a retenció). 
 
El premi per al guanyador en la categoria I [És] Música és una actuació al Musik N Viu Off o en el marc de la programació musical del Servei de Joventut. També tindran dret a tocar als bucs d'assaig del Cub (10 hores) i a enregistrar un assaig en directe, a més de rebre un xec-regal de material musical valorat en 100 €. 
 
A la resta de grups participants se'ls donarà també l'oportunitat de tocar en alguna programació musical de l’equipament juvenil.