Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers

Per una festa més accessible, segura i sostenible

24 d'Agost 2016
+

9 dies de festa i 230 actes programats. Arriba la Festa Major de Blancs i Blaus amb novetats, sorpreses, reptes, actes consolidats, actes competitius i la singular juguesca de les colles que omple de festa els carrers, les places i tota la ciutat que es vesteix de blanc i blau.

SERVEIS DE LA FESTA                                                

La Botiga de Festa Major està a la Casa de Cultura Sant Francesc (Carrer d'Antoni Espí i Grau, 3).  Del 19 al 27 d'agost, d’11 h a 13.30 h i de 17.30 h a 21.30 h i el diumenge, 28 d’agost, de 17.30 h a 20 h

Si es perd, el trobarem!

Demana a la Botiga de Festa Major i a l’Oficina de Turisme el braçalet que ens ajudarà a trobar el teu infant, en cas que es perdi.

                                                                    

PER UNA FESTA MÉS ACCESSIBLE  

 Mobilitat reduïda                       

Trobareu cadires pintades de blanc i blau, reservades per a persones amb mobilitat reduïda, al parc Torras Villà i a la plaça de les Hortes. També podeu reservar cadires per als actes de carrer trucant al telèfon  638 062 640, del 22 al 28 d'agost.

Teniu a disposició lavabos adaptats a les places de Maluquer i Salvador, Barangé, Folch i Torres, Hortes, Corona i al parc Torras Villà.

Traducció a la llengua de signes catalana                                            

Els actes del repte, del pregó i del veredicte, els actes de Blancs La sorpresa del Carib, FILMAC a càrrec de December Quintet, Gala dels Premis Galí i l’acte de Blaus Tot al Blau! tindran traducció simultània en la llengua de signes catalana.

Pel·lícules subtitulades                

Per a persones amb dificultats auditives se subtitularan les pel·lícules de divendres i dissabte al parc Torras Villà.

Org.: Sírius. Centre per a l'Autonomia Personal

 

PER UNA FESTA MÉS SEGURA

Punt d’Atenció Sanitària     

En els actes que comporten risc hi haurà ambulància. Com a novetat, durant tota la Festa Major s’habilita un Centre d’Atenció Sanitària que trobareu, des de la tarda i fins a la matinada, al carrer Barcelona (del 20 al 24 d’agost) i a l’avinguda del Parc (del 25 al 28 d’agost)

Salut i Festa

A la plaça de Barangé, de dijous a dissabte hi haurà un punt informatiu adreçat als joves.

 

PER UNA FESTA MÉS SOSTENIBLE            

 El got de Granollers                      

Servei de gots reutilitzables que trobaràs en els bars de la festa. Es podran retornar els gots a la caseta que hi haurà a l’avinguda del Parc.

Horari: 

Dilluns, dimarts i dimecres de 20 a 3 h

Dijous de 20 h a 5 h

Divendres de 14 h a 5 h

Dissabte de 20 h a 5 h

Diumenge de 20 h a 3 h

SERVEI DE LAVABOS PÚBLICS                                                     

A les places de Barangé, Església, Maluquer, Folch i Torres, i parc Torras Villà hi haurà mòduls sanitaris equipats amb vàter, servei de neteja i vigilància. Aquests espais tancaran una hora després de finalitzar els actes.

CONSERVEM NETA LA CIUTAT

Durant la setmana de Festa Major la recollida d’escombraries canvia d’horari amb l’objectiu de fer-la compatible amb l’activitat festiva. Així, els dies 24, 25, 26, 27 i 28 d’agost el servei de recollida es farà al matí. Els dies festius 21, 26 i 28 d’agost no hi haurà aquest servei. A l’illa de vianants les plataformes de recollida selectiva estaran a disposició dels ciutadans als llocs habituals, de 10 h a 13 h, excepte els dies festius i el dijous 25 d’agost, que no hi haurà cap servei de recollida en aquesta zona.