Del 13 al 22 de maig, preinscripció escolar per a l'educació infantil, primària i ESO

Les famílies que no puguin fer el tràmit en línia poden demanar cita prèvia per fer la preinscripció presencialment del 19 al 21 de maig

13 de Maig 2020
+
Del 13 al 22 de maig, preinscripció escolar per a l'educació infantil, primària i ESO

A partir d'aquest dimecres 13 de maig, i fins el dia 22 de maig, es pot fer la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria per al proper curs 2020-2021. A causa de les circumstàncies extraordinàries per la COVID-19, el Departament d'Educació de la Generalitat promou que la preinscripció sigui telemàtica i que, per tant, el tràmit es podrà fer tot en línia, a través del portal preinscripcio.gencat.cat.

D'aquesta manera, no cal presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

Trobareu tota la informació a preinscripcio.gencat.cat.

Cita prèvia per a la preinscripció presencial

Les famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, i amb l’objectiu de garantir l’equitat, disposaran d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. Així, a Granollers la preinscripció presencial estarà disponible a partir del 19 de maig i fins el 21 de maig inclòs (el dia 22 és festiu local i la preinscripció encara es podrà fer però només telemàticament). Per a fer la preinscripció presencialment, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció o a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) ubicada a l'edifici de Can Puntes (Carrer de Jaume Camp i Lloreda, 1).

Trobareu tota la infomació sobre les cites prèvies per a la preinscripció presencial en aquest enllaç.

Per a la preinscripció presencial cal seguir aquestes consideracions:

- Portar el bolígraf, mascareta i guants.

- Només pot assistir una sola persona per preinscripció i ho ha de fer sense infants.

- Es prega puntualitat i si hi ha persones dins del centre caldrà esperar al carrer atenent les distàncies de seguretat.

- Cal portar el full de sol·licitud omplert i les fotocòpies fetes de tots els documents requerits, dins d'un sobre o funda de plàstic.

En cas que tingueu algun dubte o consulta, podeu trucar al 93 842 68 52 o al 93 842 68 48, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, o escriure un correu a educacio@granollers.cat