De l'1 al 9 de maig, es poden sol·licitar les places per internet per als casals i activitats del Fes-te l'estiu

Com cada any l'Ajuntament ofereix casals d'estiu, activitats esportives, campaments i itineraris Gra, adreçats a nens i nenes a partir de 3 anys fins a adolescents de 12 a 16 anys. Les activitats es portaran a terme del 3 al 28 de juliol

28 d'Abril 2017
+
L'Ajuntament de Granollers ha preparat l'oferta de casals d'estiu i activitats esportives (de 3 a 11 anys) i itineraris per fer al GRA (de 12 a 16 anys), per després que acabi el curs escolar. En total s'ofereixen 850 places per a residents a Granollers, tot i que si hi ha disponibilitat també s'hi podran acollir nenes i nens no residents a la ciutat, pagant un suplement en el preu.
 
Les activitats es poden fer per quinzenes o les quatre setmanes seguides en horari de 9 h a 13 h. En el cas específic dels Itineraris del Gra, adreçats a adolescents,les activitats s'han de fer tot el mes sencer. Les novetats d'aquest any són les següents: la possibilitat de fer un casal poliesportiu en anglès; el canvi de lloc de les Estades Musicals, que aquest any es fan a l'Escola Ponent en lloc de fer-ho a l'Escola Pereanton (on s'hi estaran fent obres); i l'Escola Lledoner que substituirà l'Escola Ferrer i Guàrdia.
 
Com cada any es poden demanar serveis opcionals: d'acollida de 8 h a 9 h (Escola Lledoner, Salvador Espriu, Mestres Montaña) de menjador, de 13 h a 15 h (Escola Lledoner i Salvador Espriu) i de tarda, de 15 h a 17 h (Escola Lledoner i Salvador Espriu). 
 
IMPORTANT: Poden participar en els casals d'estiu els nens i nenes que aquest curs han fet P-3. Això vol dir que en el programa que s'adjunta a aquesta informació a les pàgines 5, 7 i 8 l'any de naixement dels infants ha de ser el 2013 i no 2014 com s'ha publicat.
 
Les activitats esportives es portaran a terme en els diversos equipaments esportius municipals i els itineraris Gra, en l'equipament juvenil i en altres espais de la ciutat segons el tipus de taller: Teatre Auditori,Roca Umbert, centres cívics, etc. amb l'objectiu de vincular els joves als equipaments socials i culturals de la ciutat.
 
Les novetats pel que fa als itineraris GRA és que s'han programat activitats noves recollint les demandes dels nois i noies del curs passat: així es faran Sketching: còmic i il·lustració; cor jove modern; mou-te en bicicleta; consciencia't i relaxa't; escriptura creativa, etc. A més, gairebé s'ha duplicat l'oferta de places per donar una major cobertura a la demanda. Aquest any els nois i noies/famílies han d'escollir entre 9 menús predissenyats, cadascun dels quals format per dos tallers que es desenvolupen, uns els dilluns/dimecres i l'altre els dimarts/dijous. El divendres és el dia destinat a anar a la piscina. A més es farà una sortida al Parc d'atraccions Tibidabo.
 
Les sol·licituds de places per Internet es podran fer entre l'1 i el 9 de maig a www.granollers.cat/estiu2017, Si es prefereix atenció personal, aquest tràmit es podrà fer a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), al carrer de Sant Josep, núm. 7, dilluns dia 8 i dimarts dia 9 , entre les 8.30 i les 19 hores, ininterrompudament.
 
El 12 de maig es farà el sorteig, en funció del número assignat a la preinscripció. El dia 15 de maig es publicaran les llistes a l’OAC, al Servei d'Educació, c. Santa Elisabet, 16-C. Jaume Camp i Lloreda, 1 i a www.granollers.cat/estiu2017. Tots els participants que hagin facilitat una adreça de correu electrònic rebran la informació de la plaça assignada i el cost de l’activitat.
 
Entre el 19 i el 22 de maig s'oferirà la possibilitat de fer canvis en els serveis opcionals: acollida al matí, menjador, i servei de tarda, o de renunciar a la plaça obtinguda. Aquests canvis es podran demanar per correu electrònic, adreçant un missatge a festelestiu@ajuntament.granollers.cat.
 
A continuació es generaran els rebuts que seran personalitzats i es podran fer efectius mitjançant targeta o banca electrònica. Aquests rebuts s'enviaran per correu electrònic o es podran recollir durant el procés d'inscripció presencial.
 
Del 26 al 31 de maig, inscripcions per Internet
 
Entre el 26 i el 31 de maig es podrà formalitzar la inscripció per Internet, amb signatura digital. Per fer-ho caldrà:
fer efectiu el rebut amb l'import corresponent.
signar digitalment el document de matrícula que s'ha rebut per correu electrònic. La persona que faci la preinscripició ha de ser la mateixa que faci la inscripció.
escanejar o fotografiar el llibre de família o partida de naixement.
enviar a festelestiu@ajuntament.granollers.cat el document de matrícula signat digitalment, el comprovant d'haver fet el pagament i l'arxiu del llibre de família o partida de naixement.
 
Si voleu ser atesos personalment, podeu fer la inscripció entre el 29 i el 31 de maig a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, entre les 8.30 h i les 19 h. Per fer-ho només caldrà que la persona que ha fet la preinscripció porti el comprovant de pagament, l'original del document d'identitat i del llibre de família o partida de naixement i fotocòpia de la targeta sanitària de la filla o fill inscrit a l'activitat.