Curs de conducció d'autobusos adreçat a dones

Es farà al març amb la col·laboració de l'empresa Sagalés, que es compromet a contractar un 60% de les alumnes que superin amb èxit la formació

08 de Febrer 2019
+
Un dels autobusos urbans de Granollers
L’Ajuntament oferirà al març un curs gratuït de conducció d’autobús (Carnet D + CAP viatgers) adreçat exclusivament a dones que visquin a Granollers, amb una durada de 192 hores (152 hores + 40 hores de pràctiques en empresa).
 
La iniciativa vol contribuir a la igualtat de gènere i d’oportunitats al món laboral en un àmbit, el de la conducció d'autobusos, on la presència de la dona és minoritària. 
 
Així, l'Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb l'empresa Sagalés que ha manifestat la seva voluntat i compromís de contractar almenys un 60 % de les dones que facin amb èxit la formació i obtinguin els permisos capacitadors per conduir. 
 
Les interessades a fer el curs han d'adreçar-se al Servei Local d’Ocupació, a la Masia Tres Torres (c. de les Tres Torres, 18-20, tel. 93 861 13 90 - feinagm@ajuntament.granollers.cat / www.granollers.cat/ocupacioempresa/pontsalafeina).
 
Aquesta formació està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, en el marc del projecte Treball als barris.