Creació de música electrònica en família al primer DiverDivendres de l'any

Petits i grans podran experimentar amb instruments i instal·lacions de l'Orquestra Electrònica del Vallès

05 de Febrer 2019
+
Petits i grans podran experimentar i crear música electrònica al primer DiverDivendres de l'any, el 15 de febrer.
Entre febrer i juny, els centres cívics proposen una nova tanda de DiverDivendres, activitats familiars gratuïtes -algunes amb inscripció prèvia-  al voltant de la música, els contes, la cuina... que es faran de manera itinerant a diferents equipaments de la xarxa. 
 
El primer DiverDivendres arriba el 15 de febrer, de 17.30 a 19.30 h, amb un seguit d'instal·lacions interactives de música electrònica que permetran a petits i grans experimentar i crear música a temps real. És una proposta adreçada a famílies amb infants de 8 a 11 anys, que es farà al Centre Cívic Nord amb accés per ordre d'arribada. L'activitat es fa amb el suport de l'Orquestra Electrònica del Vallès. 
 
El 15 de març, de 17.30 a 18.30 h, el Centre Cívic Can Gili acull la sessió DiverContes: contes de nenes valentes, narrats per Sara Genovart, pensats per a famílies amb infants de 5 a 11 anys. Les properes propostes seran els dies 26 d'abril al Centre Cívic Can Bassa ("Crea el teu minihort en família", amb Laura Baños, d'Arrels i Brots) i 17 de maig al Centre Cívic  Can Gili ("Sandvitxos originals", amb la cuinera Elena Matencio). Per a aquestes dues activitats caldrà fer inscripció, trucant als tels. 938 706 203 (Can Bassa) i 938 499 045 (Can Gili).  
 
Els DiverDivendres es tancaran amb un espectacle de música i dansa a la plaça Sant Miquel el dia 7 de juny (17.30 h), a càrrec del grup d'animació infantil Ail´as.