Comencen les obres de remodelació de la plaça situada entre els carrers de Llevant i Josep Pinyol

Els treballs tenen una durada prevista de tres mesos. L'espai deixarà de tenir sauló i incorporarà paviment de colors terrossos i ocres

09 de Gener 2019
+
Plànol de com quedarà la plaça situada entre els carrers de Llevant i Pinyol
Aquesta setmana han començat les obres de remodelació de la plaça situada entre els carrers de Llevant i Josep Pinyol que han estat adjudicades a Señales Girod, SL per un import de 135.371,44, euros IVA inclòs, i que tindran una durada prevista de tres mesos. 
 
El projecte preveu un nou disseny per a aquesta plaça, de 1.327,89 m2, amb la substitució del sauló i de tot el paviment, que està en mal estat, i la incorporació d'un pas en diagonal, des del carrer Josep Pinyol al carrer Llevant. A cada costat d'aquest pas hi haurà petits espais de repòs creats amb noves jardineres i bancs al voltant dels arbres i els fanals existents. El nou paviment de les voreres serà de panot gris i el del perímetre dels edificis de formigó de colors terrosos i ocres, mentre que el pas en diagonal serà de lloses de formigó grises. 
 
S'ampliaran els escocells dels arbres existents i se'n plantaran tres de nous. A la cantonada interior de la plaça, on hi havia els antics cinemes Oscar, s’eixamplarà la vorera i es crearà un espai per estar-s'hi entre els arbres, al voltant de la font existent. 
Els fanals es mantindran però es canviarà la lluminària per làmpades led per millorar l’eficiència energètica. Els bancs existents es reubicaran i se’n col·locaran de nous, de material 100 % reciclats, al costat de les jardineres.