Can Jonch tornarà a acollir cursos i tallers de l'Escola d'Estiu del Voluntariat

S'han programat dos tallers sobre "mindfullnes" i captació de fons, i un curs d'iniciació al voluntariat

23 de Juny 2017
+
Granollers serà, per tercer any, seu de l'Escola d'Estiu del Voluntariat (EEV), un projecte formatiu de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat que programa cursos especialitzats per a persones voluntàries. En aquesta edició es preveu realitzar més de 30 cursos, distribuïts en tres modalitats: píndoles formatives, tallers i curs d’iniciació al voluntariat.
 
D'aquesta manera les persones interessades poden matricular-se en cursos específics que es faran a les 8 seus territorials de l’Escola - a més de Granollers, Amposta, Barcelona, Girona, Lleida, Manresa, Sabadell i Tarragona-, o en línia a través de l’aula virtual.  
 
A la nostra ciutat, s'ha programat el taller "Mindfullnes. Tècniques corporals i expressives", els dies 12 i 13 de juliol (de 18 a 21 h); un curs d'iniciació al voluntariat, els dies 13,14, 20 i 21 de setembre (de 18 a 21 h); i un taller taller de captació de fons a les entitats, els dies  20 i 21 de setembre (de 18 a 21 h). Els dos primers es faran a Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau i el tercer, al Centre Cívic Nord. 
 
L'EEV està concebuda també com un punt de trobada de les entitats catalanes, en la qual les persones voluntàries de diferents entitats poden compartir coneixements i enriquir-se amb l'intercanvi d'experiències de cada tipus d’organització i àmbit.
 
Ja s'ha obert el període d'inscripcions per a aquesta formació, que és gratuïta. Podeu consultar-ne el programa complet aquí
 
L'Escola d'Estiu del Voluntariat s'adreça a persones que estan adscrites a una entitat sense ànim de lucre. En cas que no sigui així, es pot optar al "Curs d'iniciació al voluntariat" a partir dels 16 anys. L'edat mínima per poder inscriure's a la resta de l'oferta formativa és de 18 anys. 
 
Trobareu més informació a: www.granollers.cat/voluntariat