Avui dilluns dia 30, últim dia d'atenció presencial a l'OAC

El Ple municipal de demà dimarts es podrà seguir en directe a través de youtube.com/granollers

30 de Març 2020
+
L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) tanca les seves portes però continua atenent telefònicament, de dilluns a divendres. Foto: T. Torrillas
Avui dilluns 30 de març és l'últim dia en què l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) atèn presencialment, només a aquelles persones que havien demanat cita prèvia. A partir de demà l'atenció serà telefònica, trucant al 93 842 66 10 en l'horari següent: de dilluns a dijous, de 9 a 19 hores, i divendres, de 9 a 14 hores, i també a través de seuelectronica.granollers.cat on podeu seguir fent molts tràmits municipals.
 
Aturada total de les obres municipals
 
Avui s'estan fent els treballs imprescindibles per deixar tancada amb seguretat l'última obra municipal que es mantenia activa, la urbanització de la primera fase del polígon industrial de la Font del Ràdium. Divendres passat ja es va aturar la darrera obra que s'estava fent, l'adequació de la façana de l'edifici municipal de Can Puntes. 
 
El Ple municipal de demà dimarts es podrà seguir en directe
 
El Ple municipal del mes de març es farà demà dimarts 31 a les 19.30 h com estava previst inicialment, però de manera telemàtica. Les persones que vulguin seguir aquest Ple, que té nou punts en l'ordre del dia, ho podran fer a través de l'enllaç youtube.com/granollers. Entre els punts que s'aprovaran hi ha la modificació del pressupost per dotació de crèdits extraordinaris, i les bonificacions en la quota íntegra de l’impost sobre béns immobles de l'any 2020 per a habitatges adscrits a la Borsa de Lloguer social, entre d'altres. Prèviament al Ple també es farà la Junta de Govern Local, com cada dimarts, i també de manera virtual. 
 
 
El site www.granollers.cat/coronavirus, lloc de referència amb tota la informació del COVID-19
 
En el lloc web www.granollers.cat/coronavirus podeu trobar tots els continguts que ha generat l'Ajuntament de Granollers des que es va produir l'emergència del COVID-19. Entre els continguts més recents hi figuren les preguntes més freqüents relatives a les restriccions a les activitats laborals no essencials.