Aquest estiu, «Les dones prenem l’escenari» als centres cívics de Granollers

La Xarxa de Centres Cívics proposa 5 concerts amb les dones com a protagonistes

20 de Juny 2019
+

Entre el 28 de juny i el 26 de juliol, els Centres Cívics proposen, per cinquè any consecutiu, espectacles per als vespres d'estiu a l’aire lliure. Són 5 propostes que en aquesta ocasió tenen a les dones com a protagonistes. Sota el títol «Les dones prenem l’escenari» s’han programat un total de 5 concerts gratuïts.

El primer concert serà el divendres 28 de juny (22.30 h), davant del Centre Cívic Can Gili, amb la música fusió de Mabel Flores La Kayangó. El divendres 5 de juliol (21.30 h) a la plaça Joan Oliver de Can Bassa el grup Dtumbaga oferiran un concert que combina rumba i cobla. L’endemà, el dissabte 6 de juliol (21 h), al pati de les antigues escoles de Palou i dins del programa d’actes de La Lluïda, el R’n’B i el soul prendran el protagonsime de la mà de Paula Peso. La música d’arrel jamaicana també serà present en aquest cicle de concerts amb l’actuació de The Kinky Coo Coo’s, el divendres 19 de juliol (21.30 h) a la plaça Sant Miquel. El punt i final a aquest cicle el posarà el son i la salsa de Karamba amb un concert el divendres 26 de juliol (21.30 h) davant del Centre Cívic Nord.

Tots els espectacles són gratuïts. Més info a: www.granollers.cat/centrescivics  

5 concerts gratuïts amb les dones com a protagonistes

Divendres 28 de juny a les 22.30 h, Centre Cívic Can Gili 
MABEL FLORES LA KAYANGÓ, Música fusió 
La cantautora Mabel Flores és un dels noms que comença a fer-se un lloc al panorama nacional. Ara s’acompanya de la banda La Kayangó amb la cual presenta noves cançons i antigues joies amb lletres viscerals, compromeses i carregades de sensibilitat i força a ritme de reggae, pop-rock, influències llatines, worldmusic i la fusió de totes aquestes i altres músiques.

Divendres 5 de juliol a les 21.30 h, Centre Cívic Can Bassa 
DTUMBAGA, rumba i copla 
Dtumbaga és un grup de Sabadell que, a més de temes propis, versiona coples de tota la vida així com grans rumbes de la dècada dels 80, amb pinzellades d’humor i un xou enfocat a ballar i passar una bona estona. Al capdavant de la banda hi ha Cristina Ruiz, més coneguda com Chispita, amb un carisma arrasador i una veu potentíssima

Dissabte 6 de juliol a les 21 h, Centre Cívic Palou 
PAULA PESO, R’n’B i soul 
Paula Peso, vinguda del barri de Sant Andreu Comtal, presenta un projecte que ens acosta a la música rhythm & blues amb inspiracions de soul. Té una veu poderosa amb un registre pronunciat que embolcalla l’escenari d’una atmosfera càlida però potent a parts iguals. L’acompanyaran els músics Matt Devillers (bateria i baix), Pau Garcia (teclat, piano i synth) i Ferran Pegenaute (guitarra). 
Activitat dins dels actes de La Lluïda, Festa de Palou.

Divendres 19 de juliol a les 21.30 h,Centre Cívic Jaume Oller 
THE KINKY COO COO’S, música d’arrel jamaicana 
The Kinky Coo Coo’s recrea amb elegància i talent la seva forma d’entendre l’estil dels 60 de la música negra, manté l’esperit de les grans orquestres jamaicanes i sorprèn amb l’adaptació dels clàssics del soul. Formats l’any 2001 i amb cinc discs editats, han actuat a països com França, Bèlgica, Suïssa, Eslovènia i un llarg etcètera, i han fet de backing band d’artistes jamaicans de renom.

Divendres 26 de juliol a les 21.30 h, Centre Cívic Nord 
KARAMBA, son i salsa 
Karamba és una barreja multicultural entre Veneçuela, Catalunya, França i Argentina. Una banda de dones músiques que donen lloc a un estil on es fusiona el son, el txa-txa, el boogaloo, la timba i la salsa, amb el rap i el hip-hop, creant un color musical nou, diferent i poderós. Històries de migracions, d’herències musicals, de maternitats subversives i diverses, amb la intenció de perseguir somnis, de reivindicar el paper de la dona i el compromís amb la música.