Aquest dissabte jocs de taula per a tothom al carrer Anselm Clavé

Hi trobareu un mercat amb carpes per jugar, botigues, autors, dins del Festival Jugatú

06 de Octubre 2017
+
Aquest mes d'octubre s'afegeix una nova proposta lúdica a la ciutat: Jugatú, festival de tardor de jocs. Té el seu origen en el JugarxJugar que se celebra dins la Fira de l'Ascensió des de fa onze anys, amb gran èxit de públic i on els jocs de taula tenen tot el protagonisme. 
 
El plat fort serà el Mercat de jocs de dissabte 7 d'octubre al carrer Anselm Clavé (des de la plaça de la Corona fins al Museu de Granollers), entre les 11 h i les 21 h. Hi haurà carpes per jugar, editorials, clubs, autors i botigues. 
 
El festival Jugatú es proposa afavorir també el talent i la creativitat en el món del joc de taula, oferint espais i activitats als autors novells que vulguin mostrar els seus prototips al públic i als editors de jocs.
 
La programació s'acabarà el proper diumenge 8 d'octubre a la nau Dents de Serra de Roca Umbert, on es faran durant tot el dia campionats dels jocs següents: Blood Bowl, Bolt Action, Carcassonne, Catan, Cub de rubik, Guerra de mitos, Imperial Assault, Infinnity, Magic (Legacy, Modern, Standard i Vintage), Pokemon JCC, Seven wonders i Warhammer 40.000. En la mateixa nau hi haurà una ludoteca oberta d'11 h a 17 h.