Dissabte, nova edició de Treansa, mostra de dansa

Organitzada pel Servei de Joventut, hi participaran 5 grups que assagen habitualment al Gra

13 de Juliol 2017
+
La 8a edició de Treansa, el juliol passat, també es va fer a la plaça de l'Església
La plaça de l'Església serà l'escenari aquest dissabte d'una nova edició, la 9a, de Treansa, la mostra de dansa amb els grups residents al Gra, que assagen de manera habitual a l'equipament de Joventut. Hi participaran: Clara i Emty, eNeM Dansa, Tahití Barcelona, C&C, Grup de Swing i Grup de Rapa Nui, amb components de 16 a 30 anys.
 
Tots ells mostraran les seves creacions en dansa contemporània, urbana, swing, salsa i ball polinesi. L'exhibició, organitzada pel Servei de Joventut, començarà a les 8 del vespre. Treansa és una activitat pensada perquè els joves que treballen en l'àmbit de les arts escèniques puguin mostrar el seu treball al públic. 
 
Altres activitats del Gra per a aquest mes són, el divendres 21 de juliol, una nova sessió de "La casa del músic", jam session oberta a tothom en què es convida el públic a tocar, només caldrà portar l’instrument. Serà a les 20.30 h.
 
El dijous 27 de juliol,  el Gra organitza la cloenda dels Itineraris d’estiu, amb la mostra del que els nois i noies, de 12 a 16 anys, han fet i après al llarg de tot el mes. Serà a tres espais: la plaça de l'Església, l'espai de relació del Gra i la sala d'actes de la Parròquia Sant Esteve, i començarà a partir de les 19 h.