Aquest cap de setmana, torna Bodamarket a Roca Umbert

La fira de les bodes arriba a la desena edició, amb 40 expositors i dues desfilades nupcials

06 de Febrer 2017
+
S'hanm previst dues desfilades nupcials, dissabte (19.30 h) i diumenge (19 h), que es faran a la sala Aplegador de la Troca, com l'any passat
El cap de setmana vinent, 11 i 12 de febrer, se celebra la desena edició de Bodamarket, la fira de les bodes, organitzada per Granollers Mercat i Festamusic Grup XXI.
 
La nau Dents de Serra, al recinte de Roca Umbert, acollirà els 40 expositors que hi participen, pertanyents als diferents sectors implicats en l'organització d'un casament: restauració, fotografia, agències de viatge, vestits de nuvi i de núvia, roba interior i llenceria, joieria, wedding planner, vehicles i animació. Es tracta de reunir-los en un mateix emplaçament per tal de facilitar l'organització de l'esdeveniment a les parelles que es troben en aquesta situació. 
 
La fira estarà oberta tot el cap de setmana, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.  L’accés serà pel carrer de Lluís Companys i just a l’entrada, els visitants trobaran un espai amb food trucks (furgonetes de venda de menjar) i una exposició de cotxes. L’organització, Granollers Mercat i Festamusic Grup XXI, ha previst dues desfilades nupcials a la sala Aplegador de la Troca, dissabte a les 19.30 h i diumenge a les 19 h, per mostrar les darreres tendències del sector. 
 
L’entrada val 3 €, però és gratuïta si es descarrega la invitació a través del web: www.bodamarket.cat
A més, Pàrquings Blaus de Granollers obsequia el públic visitant amb 3 hores d’aparcament als pàrquings de l’Auditori, Can Comas i pl. de la Corona.
 
L'any passat, 2.600 espectadors van visitar Bodamarket, la majoria, de Granollers i la comarca, el Maresme i Barcelona. Unes 300 persones van seguir les dues desfilades programades. El públic va acollir bé novetats com la presència dels food trucks, que aquest any hi tornaran a ser.