"Aprendre a no limitar-nos", amb la psicoterapeuta Núria Molina, al Gra

La xerrada serà dimecres 12 de febrer, a les 18.30 h

04 de Febrer 2020
+
A partir de febrer el Servei d'Emancipació del Gra reprèn les xerrades, taules rodones i consultes en línia amb experts sobre diferents àmbits: laboral, habitatge, estudis, vacances,estades de voluntariat, etc.
 
La primera xerrada serà el 12 de febrer, amb "Aprendre a no limitar-nos", a càrrec de la psicoterapeuta Núria Molina. Aquesta especialista en psicoteràpia expressiva i educació emocional farà una reflexió sobre qui som, les nostres potencialitats i els límits que ens posem. El 15 d'abril, membres de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) informaran sobre beques i ajuts universitaris. El 6 de maig, el tema serà el voluntariat social entès com a nova oportunitat vital, amb TACC, Taller d'Art, Cultura i Creació. I el 10 de juny, Astrid Barqué,  especialitzada en cuina naturista i llicenciada en ciències de l'esport, parlarà sobre "Viure sa, per on començo?". Totes les xerrades es faran a les 18.30 h.
 
Pel que fa a taules rodones, se n'han programat dues: "Alternatives a l’accés a l’habitatge" el 25 de març (de 18.30 a 20.30 h), al Centre Cívic Nord de Granollers, amb la participació de membres de l'Oficina d'Habitatge de Granollers, la cooperativa Omplim els Buits, la cooperativa d'arquitectura Argbag i MULA, Masoveria Urbana per la Llar Alternativa, organitzada pel Servei de Joventut, Centres Cívics i l'Ateneu Cooperatiu. La segona serà sobre ocupació i té la data per determinar.  
 
D'altra banda, el Gra també ofereix entrevistes en línia i videoconsells a través de la pàgina web i les xarxes socials (YouTube i IG) sobre temes com ara diversitat sexual, relacions tòxiques, economia social i solidària, la feina de buscar feina o el voluntariat de proximitat.