Andrea Raya i Núria Valls, millors col·leccions al XIX Ral·li Fotogràfic Granollers es Revela

L'acte del veredicte i entrega de premis es va fer ahir al vespre al Centre Cívic Nord

20 de Juliol 2017
+
Guanyadors i guanyadores al 19è Ral·li Fotogràfic Granollers es Revela
Ahir al vespre es va fer públic el veredicte i es van lliurar els premis del XIX Ral·li Fotogràfic Granollers es Revela, celebrat el passat 17 de juny amb la participació de 55 persones. 
 
El jurat ha estat integrat per Ramon Meléndez, fotògraf aficionat i membre del l'Associació Fotogràfica de Jaume Oller;  Ginesta Pesas, fotògraf i membre del GAG, Grup Audiovisual de Granollers; Núria Jubany, dinamitzadora del Gra; Juan José Vera, guanyador de la 17a edició del ral·li -l'any passat no es va celebrar per mal temps-; i Ana Villalobos, membre de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers.  
 
En categoria infantil, els guanyadors han estat Laura Rodríguez (millor foto del Gra), Martí Rodríguez (millor foto de joventut i temps lliure), Vinyet Samon (millor foto d'actitud jove) i Gabriel Arellano (millor foto de joventut i música). Cadascun va rebre un premi  de material fotogràfic valorat en 100 €.    
 
En la categoria de mòbil, el premi a la millor col·lecció de 4 fotografies ha estat per a Marta Masdeu, dotat amb 175 €. 
 
En la categoria adulta, el premi a la millor foto del Gra ha estat per a Josep Homs; a la millor fotografia de joventut i temps lliure, per a Josep Torras; a la millor fotografia d'actitud jove, per a Miquel Aulló;  a la millor fotografia Joventut i música, per a Guillem Olivares; tots ells rebran un premi dotat amb 100 € cadascun. 
 
Pel que fa a les millors col·leccions de 4 fotografies, el primer premi ha correspost a Andrea Raya, dotat amb 299 €; i el segon, a Núria Valls, dotat amb 200 €.
 
 D'altra banda, el premi especial en record a qui va ser membre fundador de l'Assoc. Fotogràfica Jaume Oller, Josep Jerez, dedicat a la Porxada, han correspost, en categoria adulta, a Joan Bigas, i en infantil, a Martí Rodríguez.  
 
Ahir també es va atorgar un premi simbòlic a la millor fotografia exposada, triada per votació popular, a Francesc Blanca Restoric.
 
El ral·li fotogràfic és una activitat organitzada per l’Assoc. Fotogràfica Jaume Oller i l’Ajuntament, a través de la Xarxa de Centres Cívics.
 
Fins aquest divendres, 21 de juliol, s'exposen les diferents col·leccions que han entrat a concurs al mateix CC Nord (Lledoner, 6), en horari de dilluns a divendres, de 17 a 20.45 h.