Alumnes de l’institut Marta Estrada presenten una exposició de fotografia a Can Jonch

«Jo, la família i el barri» vol mostrar la visió que tenen els joves del seu entorn més proper

19 de Març 2019
+
L’exposició es podrà visitar a Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau fins al proper 2 d’abril (dimarts, dimecres i dijous, de 18 a 20 h).

Aquest dimarts 19 de març a la tarda s'ha inaugurat a Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau l’exposició «Jo, la família i el barri». Es tracta d’un projecte fotogràfic desenvolupat per alumnes de 3r d’ESO de l’institut Marta Estrada de Granollers. 

Aquests alumnes han treballat fotografia durant el segon trimestre i han desenvolupat aquest projecte. Per fer-ho han creat i s’han repartit segons les seves preferències en quatre comissions: organitzativa, comunicativa, disseny i muntatge i desmuntatge. 

Per desenvolupar el projecte, han partit de tallers fets per fotògrafs professionals i han visitat l’exposició de fotoperiodisme «Creadors de consciència» al Palau Robert de Barcelona. Totes aquestes experiències han servit als alumnes d’inspiració per a la creació de les seves pròpies fotografies i també per conèixer fotògrafs professionals que els han aconsellat.

El resultat de tot plegat és l’exposició “Jo, la família i el barri” amb la que aquests joves volen transmetre i compartir amb tot tipus de públic la visió que tenen de la societat i les accions quotidianes de l’entorn.

L’exposició es podrà visitar a Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau fins al proper 2 d’abril (dimarts, dimecres i dijous, de 18 a 20 h).