Afis Pediàtric i "We Love Eating", reconeguts als premis PAAS de l'Agència de Salut Pública

Els premis PAAS - Pla integral per prevenir l'obesitat i i promoure la salut a través de l'alimentació i l'activitat física, reconeixen projectes innovadors que es desenvolupen a tot Catalunya en l'àmbit educatiu,comunitari, sanitari i laboral

16 de Novembre 2016
+
Foto de grup dels projectes premiats als Premis PAAS 2016, en l'acte celebrat a CaixaForum aquest dilluns
Dos programes municipals, Afis Peditàtric i "We Love Eating", han estat reconeguts en la darrera edició dels Premis PAAS 2016 que convoca l'Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya. 
 
En el marc de la IX Jornada PAAS Carles Vallbona, Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l'activitat física i l'alimentació saludable, celebrada aquest dilluns a CaixaForum (Barcelona), el jurat va atorgar un accèssit en l'àmbit sanitari a Afis Pediàtric, un programa impulsat conjuntament pels serveis municipals de Salut Pública i Esports i els serveis de Pediatria de l'ICS, que aquest any arriba ja a la tercera edició. L'objectiu és el tractament de l'obesitat infantil i el sobrepès a través de diverses accions multidisciplinàries que combinen l'activitat física en grup, l'educació nutricional i el reforç conductual, tant individual com familiar. 
 
En el mateix acte també es va premiar, en l'àmbit comunitari, "We Love Eating", un programa europeu desenvolupat durant els anys 2014 i 2015 a Granollers al costat de 6 ciutats més de diferents països. L'objectiu era promoure estils de vida i una alimentació més saludable, amb especial atenció a infants, dones embarassades i gent gran, i el va dur a terme un equip de professionals de l'Hospital General de Granollers, l'Ajuntament de Granollers, l'ICS i l'Agència de Salut Pública.