Activitats als centres cívics: encara hi ha places a cursos de gastronomia, creativitat i cultura digital

El taller de tast d'oli, el de caixó i el grup de conversa en alemany mantenen oberta la inscripció

28 de Setembre 2017
+
El taller de tast d'oli (10 de novembre) encara disposa de places lliures.
Fins al 20 d'octubre hi ha temps per apuntar-se als cursos i tallers de la Xarxa de Centres Cívics que encara disposen de places. 
 
A l'apartat de terra i fogons, encara és possible inscriure's a les sessions de tast d'oli (10 de novembre, 18.30 h, Centre Cívic Nord) i sobreviure al gluten (11 de gener de 2018, 19 h, Centre Cívic Palou). En la primera, a càrrec d'Adriana Targarona, els participants coneixeran i tastaran diferents classes d' olis verge extra, les varietats d'oliva, els factors que en determinen la qualitat i faran un petit maridatge. En la segona, la cuinera Montse Palou oferirà alternatives saludables a les persones celíaques o que fan una dieta baixa en gluten: creps de fajol farcits, pa d'arròs i mill, coca cruixent...
 
En l'àmbit d'expressió i creativitat, queden places al taller de caixó (de novembre a desembre, cada dimarts, 19 h, Centre Cívic Can Bassa), amb el percussionista Víctor Nieto, i al de transformació d'una caixa de fruita (23 d'octubre, 19 h, Centre Cívic Nord), amb Sara López, en què s'explicaran tècniques per convertir una caixa en una safata o en un marc de fotos. 
 
A l'àmbit de recursos, es proposa el grup de conversa en alemany Lass Uns Reden, a càrrec de Loreto Leguina (11 d'octubre, 8 de novembre, 13 de desembre i 10 de gener, 19 h, Centre Cívic Nord) i el curs Cosim un coll per a l'hivern (7 i 14 de novembre, a les 19 h, Centre Cívic Can Gili), amb Marta Pelegrina. 
 
Per acabar, en l'àmbit de cultura digital, encara és possible apuntar-se a: Introducció als dispositius mòbils (19 i 26 d'octubre), Posa a punt l'ordinador (2 i 9 de novembre), No perdis les fotos (7 i 14 de novembre), Inicia't en el vídeo (21 i 28 de novembre) i App imprescindibles per al mòbil (23 i 30 de novembre). Tots seran a càrrec de Marc Troyano i es faran al Centre Cívic Nord.  
 
Més informació i inscripcions:  www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions