7a Fira EcoGra de l'ecologia i l'alternativa, més de 60 expositors i activitats per a tothom

La fira se celebrarà al carrer de Joan Prim, des de divendres a la tarda fins diumenge al vespre

02 de Novembre 2016
+
La 7a Fira EcoGra ha canviat de dates, i ha passat de la primavera a la tardor

Aquest cap de setmana se celebra la 7a edició d'EcoGra, la fira de l'ecologia i l'alternativa, organitzada per l'associació de Comerç de Dalt.

La fira, que fins ara se celebrava a la primavera i ara es trasllada a la tardor, reunirà uns 65 expositors al llarg del carrer de Joan Prim,entre els carrers Torras i Bages i Ramon Llull. Els sectors amb presència a EcoGra són l'alimentació, l'artesania, les teràpies, l'infantil, la cosmètica i la higiene personal, la llar i les energies renovables, la restauració i l'automoció, amb bicicletes i cotxes elèctrics.

L'esdeveniment es complementa amb una programació d'activitats als espais de tallers i l'escenerai, per a grans i petits. Entre altres propostes, hi haurà xerrades (educar amb consciència, els mites de la llet), tallers (compostatge, biodansa), dansa (bollywood, dansa oriental, swing), ioga, concert amb The Deepest String, Dj amb Neus Barbany... i una festa Holi (l'Índia és el fil conductor de la fira, enguany), que hi posarà el punt final de color.

EcoGra obrirà divendres, de 17 a 21 h, dissabte, de 10 a 21 h; i diumenge, de 10 a 20 h.