Activitats familiars

PIN, tallers, nadales, el brou de les Olles, el Tió... un munt d'activitats omplen el Nadal

29 de Novembre 2018
Parc Infantil de Nadal, tallers i jocs per als nens i nenes
L’Associació Ciutadana pel Parc Infantil de Nadal fa mesos que treballa perquè els dies 27, 28 i 29 de desembre el Palau d’Esports torni a ser el paradís lúdic de petits, mitjans i grans. En Pinguai i l’Espingueta, acompanyats d’un centenar de monitors i monitores, hi esperen tots els nens i nenes amb sorpreses, algunes novetats i clàssics, com la tirolina, el pont de mico, el tobogan o el laberint gegant. 
 
Cantada de nadales de les AMPA i arbre dels desitjos
Una desena d’AMPA de les escoles granollerines ompliran de nadales carrers i places del centre, i faran una cantada conjunta a la pl. de l’Església amb l’acompanyament de la Big Band del Pereanton (22 de desembre), en una activitat solidària amb la Marató de TV3. D’altra banda, aquest Nadal els mapatges o mappings tornaran a tenir presència a les façanes de la biblioteca de Can Pedrals amb els 11 desitjos que hi estamparà cada escola per iniciativa del Consell dels Infants (27 i 28 de desembre); i al Museu de Granollers, amb la proposta “Atura’t i gaudeix de la música” (3 i 4 de gener).
 
I molt més...
La mainada tindrà nombroses activitats per fer aquests dies, bona part organitzades per les associacions de comerciants: jocs intergenacionals, tió solidari per omplir el rebost d’El Xiprer, tallers de llufes i de postals, cantada de nadales... Els tallers de pessebres i Reis de la Troca, les sessions del planetari del Museu de Ciències Naturals quan compleix 5 anys i els concerts de Nadal de les escoles de música, són altres propostes familiars.