Activitats familiars

Un munt d'activitats familiars omplen el Nadal

01 de Novembre 2019
Parc Infantil de Nadal i moltes més activitats per a nenes i nens 
L’agenda de Nadal, que recull les activitats dels equipaments culturals, les associacions de comerciants i les entitats, arriba ben proveïda de propostes perquè nens i nenes gaudeixin d'aquests dies de vacances. Una cita ineludible és el Parc Infantil de Nadal, que obrirà portes al Palau d’Esports els dies 27, 28 i 29 de desembre. L’organització té preparada una nova "superactivitat" i jocs que sorprendran els amics i amigues d’en Pinguai i l’Espingueta, que podran tornar a llençar-se per la tirolina i el tobogan gegant, caminar pel pont de mico, saltar als inflables, perdre’s al laberint... en més de 80 activitats i 5.000 m2 de joc i diversió per a tota la família. La festa de BenPinguda serà dissabte, 30 de novembre, a la plaça de Perpinyà (18 h). Hi actuarà El Tramvia Blanc i hi haurà berenar amb xocolata i les galetes del Pin. 
 
Per la seva banda, les associacions de comerciants tenen a punt propostes de manualitats, contes, cagatió, trenet infantil... i el tradicional taller de llufes. Les biblioteques i la Troca també organitzen tallers i jocs; el Museu de Ciències Naturals, sessions al planetari; el cinema Edison programa dos films molt nadalencs i l’entitat Entre Mares, una marató de contes.
 
Cantada de nadales de les Ampa i tió solidari amb El Xiprer
 
Les campanyes amb fins solidaris proliferen aquests dies, ja sigui amb recollida de material a centres cívics -per a El Xiprer, Càritas i la Protectora d’Animals- o per donar suport a la Marató de TV3, dedicada a la investigació de les malalties minoritàries, com faran les biblioteques amb la venda de llibres de 2a mà (del 9 al 14 de des.), la Zambomba Flamenca de l’AV Congost (14 de des.) i la cantada de nadales de les AMPA de les escoles (21 de des.). Oncovallès, amb les Boles Solidàries, i Creu Roja, amb recollida de joguines noves i productes d’higiene personal, se sumen a les iniciatives solidàries. Tampoc faltarà el Tió Solidari amb El Xiprer i la recollida d’aliments per omplir-ne el rebost (21 de des.).