Activitats familiars: PIN, tallers...

Les Delícies del Nadal, el Tió solidari amb el Xiprer i els 20 anys del PIN

02 de Desembre 2016
+
El PIN 2015

L’olla soterrada de la plaça de les Olles tornarà a emergir el 17 de desembre perquè l’associació de veïns de Granollers Centre cuini el tradicional brou de Nadal, que tothom que ho vulgui podrà degustar al llarg del dia; i l'associació de comerciants Gran Centre organitzarà el Tió Solidari amb El Xiprer, perquè tots els nens i nenes puguin seguir la tradició, els dies 17 i 18 de desembre (d'11 a 14 h i de 17 a 20 h). 

Els dies 27, 28 i 29 de desembre, el Parc Infantil de Nadal tornarà al Palau d’Esports, amb activitats d’aventura, creació, investigació, construcció... en definitiva, de joc i diversió per als nens i nenes i tota la família. No és un any qualsevol, perquè aquest any el PIN celebra el 20è aniversari. I ho celebra amb la il·lusió de tornar un any més, oferint una seixantena d’activitats on no faltaran el laberint, la piscina de boles, el tobogan, els inflables, l’escalèxtric, els cars, els llits elàstics, els jocs gegants de fusta, la tirolina, el pont de mico... i la zona més tranquil·la de nadons. Més de cent monitors faran possible una iniciativa que any rere any rep milers de visitants i que tindrà el pròleg el dissabte 10 de desembre, en la tradicional festa de BenPinguda que aquest any es farà a Roca Umbert (18 h). En Pinguai i l’Espingueta es retrobaran allà amb els seus amics, en una festa animada pel Tramvia Blanc, on no hi faltaran la xocolatada i les galetes del PIN.

Altres activitats infantils que recull la programació són el taller de manualitats a la Troca de confecció de pessebres (2 de desembre, 17.30 h) i un altre d’elaboració de postres de Nadal al Centre Cívic Can Gili (13 i 15 /12; cal inscripció prèvia: www.grajove.cat); el concurs de dibuix d’Oncovallès (17 de desembre, d'11 a 13 h i de 17 a 19 h) a la carretera, davant del museu; les activitats a la pl. de les Hortes dels comerciants de Roger de Flor i Sota Camí Ral (17/12 i 3/1), amb taller i concurs de postals de Nadal, cagatió, xocolatada i vista del patge Gregori (17 de desembre i 3 de gener, d'11 a 13.30 h); i el taller de llufes de la pl. Maluquer dels comerciants de Gran Centre, Rec al Roc, Comerç de Dalt, Més que Comerç i Congost (28 de desembre, d'11 a 13 h i de 17 a 20 h).