Comença la campanya d'estalvi i promoció de les renovables a Palou

Món rural i energia local

22 de Setembre 2017
+

El proper dimarts 26 de setembre a les 18 h, al Centre Cívic de Palou es presenten els resultats de l'estudi sobre el potencial de renovables a Palou i les actuacions que comprendrà la campanya D.E. Palou. Mon rural i energia local. 

La campanya es desenvolupa en el marc del projecte europeu COMPOSE i té per objectiu incrementar la presència d’energies renovables en la presa de decisions i els instruments de planificació, alhora que afavorir la proliferació de models de negoci i el desenvolupament d’empreses d’economia verda, tot connectant els potencials locals de generació d’energies renovables i les xarxes de distribució.
 
Es tracta de promoure i quantificar estalvis energètics durant 6 mesos en els sector públic i privat de Palou. I de transformar els estalvis energètics resultants de la campanya en mesures de mitigació de la pobresa energètica. També es duran a terme tallers i sessions formatives sobre com reduir la factura energètica, quines renovables són aprofitables a Palou o com finançar les instal·lacions particulars, estalvis i beneficis a aconseguir, entre altres. 
 
A continuació trobareu la invitació i el calendari de totes les sessions. Si esteu interessats a participar, us agrairem confirmació a depalou@lorigen.net, trucant al 93 860 32 06 o bé a través del següent grup de Facebook
 
Us hi esperem!