'Confessions de dones de 30', Los Diablos i 'Sí, Primer Ministre' la cartellera del Teatre Auditori de Granollers per la Festa Major 2013

El Centre Cultural i el Teatre de Ponent es sumen a la programació d'espectacles

17 de Juliol 2013
+

El Teatre Auditori ha programat diversos espectacles per la Festa Major d'enguany. Aquesta es la cartellera del 29 al 31 d'agost. 

A banda dels espectacles, durant la Festa Major, el bar del Teatre Auditori estarà obert de dilluns a diumenge, de 17 a 02 hores.

- CONFESSIONS DE DONES DE 30

Dijous 29 d’agost, a les 22.30 h, arriba la comèdia protagonitzada per Meritxell Huertas, Yolanda Ramos i Mònica Pérez, tres actrius que parlen dels problemes femenins més comuns un cop superada la barrera dels 30 anys, quan inevitablement comences a sentir aquella angoixant pressió social de saber que tot ha de ser ara o mai.

- LOS DIABLOS 

Divendres 30 d’agost a les 22.30 h. Los Diablos és una de les formacions més populars de música dels anys setanta, que destaca pels seus temes i per la llarga vida musical. Després d’èxits com Tú también serás ye-ye o Un rayo de sol,  ara arriben al Teatre Auditori.

- SÍ, PRIMER MINISTRE

Dissabte 31 d’agost a les 22.30, torna a l’escenari el granollerí Joan Pera, aquest cop amb una comèdia que fa petar de riure. Sí, primer ministre és una obra real i propera basada en la guardonada sèrie de la BBC, que es va convertir posteriorment en un èxit de TV3.

Un humor àcid anglès, enginyós i intel·ligent que reflecteix la classe política des de la ironia, que deixarà empremta en els espectadors.

Monòlegs blanccs i blaus amb Miguel Ángel Martín i Ramón Tartas

Enguany, la Sala Oberta del Teatre Auditori ens ofereix monòlegs blancs i blaus durant el 30 i el 31 d’agost ( a les 20, les 20.30, les 21 i a les 21.30 hores). Per 3€ la entrada, amb beguda inclosa, podreu gaudir del 30 minuts d’humor amb Miguel Angel Martín i Ramón Tartas.

El cantar del arriero, la sarsuela del Centre Cultural

El Centre Cultural de Granollers se suma a la programació de Festa Major de la mà de El cantar del arriero, una obra ambientada a la província de Zamora a final del segle XIX. Aquesta sarsuela explica la vida dels traginers, que amb els seus cavalls, mules i carros es van crear la mala fama per l’estil de vida, deambulant de fonda en fonda.  Una obra dirigida per Aníbal Gil que destaca pel seu gran lirisme, dramatisme i musicalitat.

El Teatre de Ponent s'uneix a la festa

El Teatre de Ponent també s’uneix a la programació amb dues obres que ocuparan la cartellera del teatre del 26 al 31 d’agost.

Top Model és l’obra de la companyia Per-Versions que pretén compartir amb nosaltres els secrets del protagonista, en Max, un dels top models masculins més famós, per trobar la felicitat.

VainillaLila10 “Papallona vola” és la segona obra que acull el Teatre de Ponent per la Festa Major. Una historia de emocions, sensacions i poesia cruel, amb la que els actors i actrius de la companyia Vainilla Lila volen celebrar el seu 10è aniversari d’alt dels escenaris.

VENDA D’ENTRADES

Fins el 23 d’agost, amb la venda anticipada estalvia’t 3 € pels espectacles del Teatre Auditori i del Centre Cultural i 5 € al Teatre de Ponent!

- TEATRE AUDITORI DE GRANOLLERS

Si prefereixes comprar les entrades a les taquilles del teatre, les trobaràs obertes del 26 al 31 d’agost, de 19 a 21 h, i una hora i mitja abans de l’espectacle o per Internet: www.teatreauditoridegranollers.cat

- CENTRE CULTURAL DE GRANOLLERS

Adquireix les entrades per a l'espectacle El cantar del arriero a www.centreculturaldegranollers.cat; a les Taquilles del Teatre Auditori de Granollers del 26 al 31 d’agost, de 19 a 21 h o a les Taquilles del Centre Cultural de Granollers, una hora i mitja abans de l’espectacle

- TEATRE DE PONENT

Compra les entrades a les taquilles del Teatre de Ponent (c. Ponent, 60) del 19 al 23 d’agost de 10 a 14 h, o bé del 26 al 31 d’agost de 10 a 14 h i de 20 a 21 h.

www.teatredeponent.com