Waterpolo. L'absolut persegueix els colíders

Club Natació Granollers

24 de Febrer 2015
+

Important victòria de l’equip absolut del Club Natació Granollers a Madrid, que el col·loca en tercer lloc amb 31 punts i un partit menys que els colíders de la 2a Divisió, el Metropole i el Màlaga amb 34 punts. Els granollerins es van imposar al Cuatro Caminos per 4 a 6 gols, en un partit en què van saber dominar i administrar l’avantatge fins al final. D’aquesta manera, els homes de Pablo Quattrocchio van poder sumar 3 nous i valuosos punts, amb els que aconsegueix trepitjar els talons als dos equips que encapçalen la categoria.

Aquest cap de setmana és de descans i la lliga es reprèn el 7 de març amb la visita a casa del Premià, sisè amb 21 punts.

Pel que fa al femení de Primera Divisió, va perdre per un contundent 4-12 davant del GEiEG, tot i que les granollerines van fer una bona primera part. El cadet va perdre a casa amb el Barcelona, segon de la classificació (6-10) i l’aleví A va guanyar a la piscina del Catalunya per 7-3.