Triomf del CN Granollers al Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes i Clínic de Natació sobre viratges

Natació. Club Natació Granollers

20 de Febrer 2018
+
Héctor Morales i Júlia Pujadas al Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes

Héctor Morales i Júlia Pujadas conquereixen el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes

Els dos nedadors del Club Natació Granollers, Héctor Morales i Júlia Pujadas, convocats amb la selecció catalana per a participar al Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes, han tornat a casa amb la copa de campions. Ambdós nedadors van contribuir al triomf de Catalunya en aquesta competició celebrada els dies 17 i 18 de febrer a Oviedo (Astúries).

Al podi general, Catalunya va pujar al primer esglaó, amb un total de 1.360,5 punts, seguit de Madrid amb 1.197,5 punts, i Andalusia amb 1.036,5. El mateix podi es va repetir per categories, on amb la selecció infantil hi va participar Héctor Morales i en la júnior Júlia Pujadas.

Aquest Campionat, que celebra la 6a edició, ha batut enguany el rècord de participació, amb nedadors de les 17 comunitats més la Ciutat de Melilla.