Tennis - Pàddel Granollers

Propera reobertura de les Pistes Municipals de Tennis

27 de Gener 2015
+

Tennis - Pàdel Granollers neix amb l'objectiu de ser el teu club de raqueta a Granollers. Un espai social i proper que s'iniciarà amb 4 pistes de Tennis i 3 de Pàdel d'última generació. Venint de l'antic Club Tennis Granollers, el nou espai serà gestionat per l'Escola de Tennis i Pàdel Jordi Plana amb una àmplia experiència en l'ensenyança d'aquests esports a la comarca.

En aquest nou espai, volem crear un nou referent en la pràctica d’aquests dos esports. Volem que nens, joves i adults puguin gaudir d'un espai per aprendre i jugar a Pàdel i a Tennis. Donant una gran importància a les Escoles, on els nostres monitors donaran vida i formaran als futurs jugadors.

Amb unes quotes econòmiques, podràs accedir a jugar als dos esports de raqueta, i posteriorment accedir al nostre nou restaurant Pizzeria 1900, que acollirà tots els jugadors amb menjar de qualitat i sà. 

Estem treballant per tenir-ho a punt el més aviat possible, però a partir del dia 2 de febrer ja estarem amb l’oficina oberta de dilluns a divendres de 17 a 21:30h i dissabtes de 9:30 a 13:30h per tal de poder oferir informació als usuaris, iniciar les classes de tennis i/o llogar les pistes. Si vols informació sobre la nova Escola de Tennis i de Pàdel, pots trucar o Whatsapp al 664 764 098 i t'informarem dels preus i les tarifes, o enviar-nos un correu a gestio@tpgranollers.cat i ens posarem en contacte amb tu.