Sis ors i un bronze a la 1a Fase de la Copa de Catalunya

Club Natació Granollers. Gimnàstica artística masculina

02 de Març 2015
+

Fins a set ocasions els gimnastes del Club Natació Granollers van pujar al podi de la 1a Fase de la Copa de Catalunya, que va tenir lloc el 22 de febrer a Vic. Un molt bon inici pels granollerins en aquesta primera ronda de competició, integrada per tres fases i una final.

Al nivell 5, es van aconseguir dues medalles d’or: a nivell individual, Sergio Kovacs es va imposar en la categoria, i per equips també va pujar al primer esglaó del podi, juntament amb els seus companys Sergio del Pino (6a a la classificació individual) i Jan Baldó (9è).

Medalla d’or també per Quim Civil al nivell 4, per Alejandro González al nivell 2, i per Joel Fernández a Promoció 1.

I es va aconseguir una sisena medalla d’or més, gràcies a l’actuació de l’equip de Nivell 3, integrat per Sergi Cruells, Aitor Rama, Marc Vaqué i Max Pedrola. A nivell individual, Cruells es va penjar el bronze, mentre que Rama es va classificar en 7è lloc, Vaqué en 9è, i Pedrola en 17è.

Destacar, per altra banda, la 5a posició d’Abel Samper al nivell 2, la sisena de Dídac Pérez al nivell 1, i la 14a de Grabriel Samper a Promoció 1.