Sis medalles a la 3a Fase de la Copa de Catalunya

Club Natació Granollers. Gimnàstica Artística Masculina

14 de Maig 2015
+

Bon paper dels gimnastes del Club Natació Granollers a la tercera fase de la Copa  de Catalunya, que va tenir lloc a Salt el passat 9 de maig. El Club va poder pujar en sis ocasions al podi, per a recollir medalla en diferents categories.

Al Nivell 8, màxima categoria amb representació granollerina, Oriol Salguero va penjar-se la medalla de plata, aconseguint les millors notes de la competició en arcs i salt. Al Nivell 7, Eduard Méndez va pujar al tercer esglaó del podi, amb millor nota en arcs i anelles.

Les medalles d’or a nivell individual van arribar de la mà dels gimnastes de nivell 4 i 2. Quim Civil va pujar a l’esglaó més alt del podi de Nivell 4, en classificar-se en primer lloc en tots els aparells, excepte a anelles que va ser quart. Per la seva banda, Alejandro González va aconseguir l’or al Nivell 2. El seu company de categoria, Abel Samper, va classificar-se en cinquè lloc amb millor nota de la competició en anelles.

Medalla d’or també per l’equip de Nivell 3, amb Aitor Rama, que a nivell individual va fer el 4t lloc; Marc Vaquè, cinquè; i Max Pedrola, 14è.

Quant a la categoria de Promoció, el gimnasta de P3, David Cerdan, va aconseguir la medalla de plata, puntuant amb la nota més alta de la categoria en l’exercici de barra. Per altra banda, destacar l’equip de P1 que es va classificar en cinquè lloc, amb els gimnastes Joel Fernández (6e en individual), Gabriel Samper (11è) i Alek Caritg (30è).