Set podis a la 2a Fase de la Copa de Catalunya

Club Natació Granollers, gimnàstica artística masculina

25 de Març 2015
+

El Club Natació Granollers va pujar fins a 7 ocasions al podi de la segona fase de la Copa de Catalunya, que va tenir lloc el 21 de març a Rubí. 7 medalles que se sumen a les 7 que ja van aconseguir a la primera roda de la competició catalana, integrada per tres fases i una final.

Al Nivell 9, màxima categoria amb representació granollerina, Edgar Sapiña va aconseguir penjar-se la medalla de plata, aconseguint la puntuació més alta en salt de poltre. Als Nivells 8 i 7, Oriol Salguero i Eduard Méndez, respectivament, van classificar-se ambdós en setena posició, i de no ser perquè no van poder competir en tots els aparells, degut a què arrosseguen lesions, haguessin pogut optar a podi.

Pel que fa al Nivell 5, Sergio Kovacs va tornar a aconseguir doble or, a nivell individual i per equips, juntament amb els seu companys Sergio del Pino (4t) i Jan Baldó (9è). Or també per Quim Civil, que va competir en Nivell 4.

Medalla d’or per l’equip de Nivell 3, integrat per Aitor Rama, que va aconseguir el bronze a nivell individual; Sergi Cruells, quart; Marc Vaqué, vuitè; i Max Pedrola, que es va classificar en 21a posició.

Pel que fa al Nivell 2, Alejandro González, va pujar al segon esglaó del podi, mentre que Abel Samper va fer el vuitè lloc. Destacar Dídac Segovia, que va fer el 4t lloc al Nivell 1.

Quant a la categoria de Promoció, l’equip de Promoció 1 es va classificar en quart lloc. Un equip integrat per Joel Fernández (4t a nivell individual), Gabriel Samper (11è) i Alek Gómez (23è). A Promoció 3, David Cerdán va fer el 10è lloc.