Resultats dels partits de voleibol de l'AE Carles Vallbona

L'AEC Vallbona Granollers ha guanyat els dos partits del cap de setmana

24 de Octubre 2011
+

Aquest cap de setmana l'AEC Vallbona Granollers ha sumat quatre punts molt valuosos per mantenir-se a la zona mitjana de la classificació. Amb un partit més que els seus rivals, porta 2 partits guanyats i 2 perduts.

El primer partit es va guanyar el dissabte davant del CV Barça per 3-1. Les jugadores no van fer un gran partit però van saber aconseguir el primer triomf de la temporada davant d'un equip molt jove. Els nervis per guanyar el partit es van notar a la pista del pavelló de Can Bassa.

El segon partit es va guanyar  el diumenge en partit adelantat de la 10a jornada contra un CV Elche que ja vàrem derrotar a les fases d'ascens a 1a nacional. L'equip visitant ha demostrat ser un equip molt difícil i ha provocat que les jugadores granollerines lluitessin fins a l'últim punt per guanyar un partit molt ajustat per 3-2. L'actitud i el joc d'equip han millorat respecte el dia anterior i, poc a poc, es comença a veure el joc d'un equip nou que té un repte difícil aquesta temporada; mantenir-se a la 1a nacional femenina.

La propera setmana l'equip entrenat per Ana Mampel jugarà a la pista més difícil de la categoria, el CV Alzira, un equip amb un pressupost i una plantilla de Superlliga 2. Serà el primer desplaçament de la històtia del club per jugar fora de Catalunya.

 La Junta