Quatre medalles a la 2a Fase del Campionat de Catalunya de Base i Via Olímpica

Club Natació Granollers, gimnàstica artística femenina

25 de Març 2015
+

Les gimnastes del Club Natació Granollers han sumat quatre noves medalles al Campionat de Catalunya de Base i Via Olímpic, que va celebrar la segona fase els dies 21 i 22 de març a Torrefarrera (Lleida). En total, ja en porten 9 des de que va començar la competició catalana.

En la màxima categoria, Via Olímpica, Lluna Casanova es va tornar endur l’or del Nivell 7, després d’una bona actuació, especialment en terra i salt de poltre. Destacar, per la seva banda, que al Nivell 5 de Via Olímpica, Berta Pujadas es va classificar en quart lloc.

Pel que fa a la categoria de Base, Ainara Martínez, en aquesta ocasió, es va poder penjar la medalla d’or al Nivell 1, mentre que Marina Esteban, es va fer amb medalla de plata del Nivell 3P. A més a més, l’equip de Nivell 3P, integrat per Marina Esteban, Andrea Villarroya (11a en individual) i Ona Perxachs (21a), van pujar tercer esglaó del podi per equips.

Per altra banda, destacar la 10a i 15a posició de Marina Navarro i Helena Ruiz al Nivell 2G, la 15a de Carlota Garcia al Nivell 1, i la 36a d’Helena Lucas al Nivell 2P.

Aquesta és la segona ronda del Campionat de Catalunya, integrat per tres fases i la final, classificatòria per al Campionat d’Espanya.