Quatre medalles al Campionat de Catalunya de Base i Via Olímpica

Club Natació Granollers. Gimnàstica artística femenina

16 de Febrer 2016
+

Fins a quatre vegades van pujar al podi les gimnastes del Club Natació Granollers a la 1a fase de Base i Via Olímpica del Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística Femenina, celebrada els dies 13 i 14 de febrer a Vic. Tres medalles de plata i una de bronze va ser el balanç d’aquesta primera ronda.

A la màxima categoria, Via Olímpica, Berta Pujadas, competint al nivell 6, es va penjar la medalla de bronze de la general, aconseguint la seva millor classificació a la barra (tercera).

Pel que fa a la categoria de Base, Ona Perxacs del nivell 4P, es va penjar la medalla de plata, amb millor nota a la barra. Ainara Martínez, al nivell 2P, també va pujar al segon esglaó del podi, aconseguint a les paral·leles la millor puntuació de la competició.

Per equips, Alba Alguacil, Marina Esteban i Andrea Villarroya, competint al nivell 4G, es van endur la plata.