Nova edició del cicle de passejades per a gent gran

Organitzada dins del programa d'activitat esportiva de la Diputació de Barcelona, enguany hi participen persones de Granollers, Vilanova i la Geltrú, el Prat de Llobregat i Mollet del Vallès

09 de Febrer 2016
+

El Servei d'Esports de l'Ajuntament de Granollers celebra una nova edició del Cicle de Passejades per a gent gran amb sortides a Granollers, Vilanova i la Geltrú, el Prat del Llobregat i Mollet del Vallès. El programa, iniciat l'any 2001 per la Diputació de Barcelona i coorganitzat pel Servei d'Esports de l'Ajuntament de Granollers, pretén incentivar l'activitat física i la descoberta de l'entorn entre la gent gran. El proper dimecres 17 de febrer es fa la segona sortida, en aquest cas de Granollers al Circuit de Barcelona - Catalunya (la primera es va fer el passat mes de novembre a Mollet del Vallès). El preu de cada passejada és de 5 €, en què s'inclou l'autocar, un mocador per al coll identificatiu de la ciutat  i l'assegurança d'accidents. Les inscripcions es tanquen una setmana abans de la data de cadascuna. 

La trobada començarà a dos quarts de 10 del matí, a les pistes d'atletisme (c. Camp de les Moreres). Tot seguit, els participants passejaran per la llera del riu Congost, durant 6 km, fins al Circuit de Catalunya, on faran una visita guiada. Des d'allà tornaran en autocar cap al Pavelló Municipal  d'Esports (c. Lluís Companys, 2), on dinaran. 

En cas de pluja, els participants faran una activitat alternativa al mateix pavelló.