Les júniors, campiones de Catalunya

Natació Sincronitzada

30 de Març 2017
+

L’equip júnior del Club Natació Granollers es va proclamar campió de Catalunya, després de disputar el Campionat català que va tenir lloc els dies 24 a la Blume (figures) i 25 de març al CN Tàrraco (rutines i solos). Les granollerines van merèixer l’or català, en obtenir la màxima puntuació de la competició en rutines i de la gran actuació en figures (ambdues proves fan mitjana per a la classificació final). 

I si excel·lent va ser la competició de rutines, a les figures pràcticament tot l’equip es va poder classificar entre les primeres 20 nedadores. Èlia Calvo, segona; Alejandra Oriana Carreras, tercera; Mireia Hernández, quarta; Abril Conesa, cinquena; Clara Arboix, sisena; Míriam Llovet, novena; Júlia López, dotzena; i Júlia Tortosa, tretzena. 

L’or per a l’equip júnior no va ser l’única medalla aconseguida en aquesta competició. Èlia Calvo, amb el seu solo, es va proclamar subcampiona de Catalunya. Destacar, per altra banda, el solo d’Abril Conesa, que es va classificar en quart lloc.

Les júniors, les absolutes i la selecció, al Campionat d’Espanya

I del Campionat de Catalunya al d’Espanya. Perquè del 31 de març al 2 d’abril, tindrà lloc el Campionat d’Espanya Júnior i Sènior Trofeu ASISA a Valladolid. Hi participaran les júniors, en les modalitats de solo, duo, equip i combo. A més a més i per primera vegada, l’equip sènior del Club competirà en combo temàtic. I la selecció espanyola, amb 5 sincronistes del Club (Txell Mas, Ariadna Arisó, Helena Jaumà, Natàlia de la Nuez i Pau Ribes), participaran en duo, duo mitx i equip.